Cum sa angajezi oamenii potriviti

Cum sa angajezi oamenii potriviti

Miliardarul Warren Buffett, preşedinte şi CEO al Berkshire Hathaway, se ghidează după un set de valori şi principii care l-au ajutat să aibă o carieră de succes. Dintre acestea, integritatea ocupă primul loc.

Corina Diaconu, Managing Director al agentiei de recrutare ABC Human Capital declara pentru Revista Cariere:

„Asistăm cu toții la o piață în continuă schimbare, care pare să își adapteze reperele peste noapte. Dinamica și volatilitatea sunt ridicate și foarte multe studii titrează că asistăm din nou la o piață a candidaților. Companiile întâmpina greutăți în procesul de recrutare și încearcă permanent să-și schimbe strategiile pentru a atrage și reține în organizație cei mai buni oameni. Multe companii au ajuns chiar la concluzia că, dacă oamenii pot fi instruiți din punct de vedere tehnic și pot învăța diverse lucruri, nu același lucru este valabil în cazul calităților personale.”

Va invitam sa cititi mai multe detalii pe website-ul cariereonline.ro

 

Author: admin

1 Comment

  1. Ce activități vizează această companie?
    Am lucrat 32 ani in diverse domenii. Sunt pensionară și am terminat facultatea de agronomie in anul 1980 . Revoluția m-a obligat să mă adaptez permanent la diverse domenii, pentru a avea un serviciu. Am ieșit la pensie anticipata pentru că modelul de lucru impus de administrația instituțiilor la care am fost angajată nu corespundea principiile fundamentale de etică .

    Post a Reply

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *