Send CV

Trimite CV

Pentru a ne trimite CV-ul va rugam sa folositi urmatoarea adresa de e-mail: cv@abchumancapital.ro sau atasati CV-ul in formularul de mai jos:

 • DATE INFORMATIVE
  Prin accesarea si/sau utilizarea paginii noastre de internet si/sau a oricaror servicii indicate in cadrul acesteia, va exprimati acordul asupra continutului urmatoarelor documente: Termeni si Conditii, Politica de confidentialitate, Limitarea raspunderii, Politica privind modulele cookie, Acordul utilizatorului, Declaratie pe propria raspundere. Va rugam sa cititi cu atentie documentele mentionate pe care le veti gasi in footer-ul web-site-ului. Daca nu sunteti de acord cu continutul acestor documente, va rugam sa NU VA INREGISTRATI pe acest site si sa nu accesati sau sa utilizati in alt mod pagina noastra de internet si/sau orice servicii indicate in cadrul acesteia.
  Imi exprim acordul pentru procesarea datelor mele cu caracter personal avand ca scop al prelucrarii selectia si plasarea fortei de munca de catre reprezentantii ABC Human Capital si/sau de orice alta terta parte autorizata de ABC Human Capital, precum si cu transferul acestora catre terte parti (incluzand potentiali angajatori, retele sociale, site-uri de recrutare), in orice sistem/sisteme de evidenta in Romania. Am verificat Politica de confidentialitate si Limitarea Raspunderii disponibile pe acest website si am inteles drepturile care imi sunt recunoscute conform legislatiei aplicabile.*
  Imi exprim acordul pentru procesarea datelor mele cu caracter personal avand ca scop reclama, marketing si publicitate de catre reprezentantii ABC Human Capital si/sau de orice alta terta parte autorizata de ABC Human Capital, transferul acestora catre terte parti, in orice sistem/sisteme de evidenta in Romania.
  Va rog sa ne comunicati acceptul dvs expres (DA – sunt de acord / NU – nu sunt de acord) cu privire la posibilitatea ca noi sa pastram CV-ul dvs in baza noastra de date si sa va trimitem in continuare propuneri de locuri de munca, conform noului regulament GDPR. http://recrutaresiselectie.ro/politica-de-confidentialitate/
 • Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. file size: 5 MB.
  Dimensiunea maxima fisier 5MB

Dimensiunea maxima fisier 5MB

Distribuie în social media