Testimoniale

Companii     Candidati

I have met Corina three years ago, when I chose to collaborate with ABC Human Capital in one of our recruitment projects and I was entirely satisfied with their work.

During the last years, I have decided to work again with ABC Human Capital and in this way I come to know Corina better. She proved to be a complete professional, with a broad perspective over the recruitment process, the candidates profiles and also with great understanding of the client’s needs.

She also has excellent networking skills, plus fantastic business flair, which were demonstrated by her ability to successfully manage her own company for over 6 years.

I am fully recommending Corina as partner for your need of professional recruitment services.

Alina Enache
Alina Enache
EMEA Regional Payroll Manager at Oracle

Stimata doamna Diaconu,

Doresc sa va multumesc inca o data pentru ca mi-ati oferit deosebita placere de a va cunoaste in cadrul discutiei purtate astazi!

Faptul ca mi-ati prezentat diverese optiuni pe care nu le-am avut in vedere, mi-a largit orizontul si mi-a redat increderea ca voi reusi sa realizez obiectivele pe care mi le-am propus. Notiunile indicate, sfaturile pertinente si concluziile succinte, dar cuprinzatoare pe care mi le-ati transmis intr-o maniera atat de calda si destinsa ma determina sa afirm cu tarie ca sunteti un adevarat profesionist.

Fara indoiala, convorbirea de astazi a adus plus valoare in cariera pe care imi doresc sa o urmez.

Daniela Circiumaru
Daniela Circiumaru
castigatoare sedinta de consiliere in cariera la ABC Human Capital

ABC Human Capital dovedeste, nu doar declarativ, ca scopul agentiei este de a le oferi celor aflati in cautarea unui job sansa de a fi persoana potrivita, in locul potrivit. Specialistii HR din cadrul companiei transforma obisnuitul proces de recrutare in experiente placute, de reflectare, redescoperire si chiar reinventare in plan profesional. Raspunsurile sunt prompte, iar informatiile oferite sunt complete si reale. De asemenea, interviurile prealabile celor cu angajatorul te ajuta sa iti creezi o viziune clara si de ansamblu asupra job-ului "negociat", astfel incat intregul proces sa se desfasoare rapid si eficient.

Cristina Baluta
Cristina Baluta
Specialist Comunicare si Relatii Publice

Doresc sa va transmit cateva ganduri in semn de apreciere pentru ajutorul pe care l-am primit de la ABC Human Capital.
Mi-am dorit o schimbarea a locului de munca si am avut sansa sa colaborez cu firma de recrutare ABC Human Capital., prin intermediul doamnei Corina Diaconu. Pe parcursul procesului am gasit aici profesionalism la cel mai inalt nivel, implicarea si promptitudine.
Mii de multumiri pentru tot ceea ati facut pentru mine si va recomand cu toata increderea celor ce cauta un loc de munca.

Mihaela Vilau
Mihaela Vilau

Imi cautam nu numai un loc de munca ci si confirmarea in cariera. Asa am ajuns la  ABC HumanCapital. Experienta a fost foarte placuta si am cunoscut o echipa de profesionisti. Va multumesc!

Daniela Anghel
Daniela Anghel
HR Recuiter Rovere Mobili

I highly recommend ABC Human Capital as a valuable recruitment partner with a high level of services and communication.

Corina Diaconu is a thoroughly professional; she successfully managed to match my skills and experience with the right job, thus contributing to a perfect fit.

She paid attention to a specific cultural aspect, to connect in business people with similar experience and passion for a certain industry.

Testimonial
Andreea Stancu
Business Development Manager la Scandinavian House