Testimoniale

Companii     Candidati

ABC Human Capital dovedeste, nu doar declarativ, ca scopul agentiei este de a le oferi celor aflati in cautarea unui job sansa de a fi persoana potrivita, in locul potrivit. Specialistii HR din cadrul companiei transforma obisnuitul proces de recrutare in experiente placute, de reflectare, redescoperire si chiar reinventare in plan profesional. Raspunsurile sunt prompte, iar informatiile oferite sunt complete si reale. De asemenea, interviurile prealabile celor cu angajatorul te ajuta sa iti creezi o viziune clara si de ansamblu asupra job-ului "negociat", astfel incat intregul proces sa se desfasoare rapid si eficient.

Cristina Baluta
Cristina Baluta
Specialist Comunicare si Relatii Publice

Doresc sa va transmit cateva ganduri in semn de apreciere pentru ajutorul pe care l-am primit de la ABC Human Capital.
Mi-am dorit o schimbarea a locului de munca si am avut sansa sa colaborez cu firma de recrutare ABC Human Capital., prin intermediul doamnei Corina Diaconu. Pe parcursul procesului am gasit aici profesionalism la cel mai inalt nivel, implicarea si promptitudine.
Mii de multumiri pentru tot ceea ati facut pentru mine si va recomand cu toata increderea celor ce cauta un loc de munca.

Mihaela Vilau
Mihaela Vilau

Imi cautam nu numai un loc de munca ci si confirmarea in cariera. Asa am ajuns la  ABC HumanCapital. Experienta a fost foarte placuta si am cunoscut o echipa de profesionisti. Va multumesc!

Daniela Anghel
Daniela Anghel
HR Recuiter Rovere Mobili

I highly recommend ABC Human Capital as a valuable recruitment partner with a high level of services and communication.

Corina Diaconu is a thoroughly professional; she successfully managed to match my skills and experience with the right job, thus contributing to a perfect fit.

She paid attention to a specific cultural aspect, to connect in business people with similar experience and passion for a certain industry.

Testimonial
Andreea Stancu
Business Development Manager la Scandinavian House

Multumesc ABC Human Capital si in special d-nei Corina Diaconu pentru ajutorul si suportul oferit in gasirea unui loc de munca care s-a potrivit cu inclinatiile si aptitudinile mele, dar si pentru profesionalismul si obiectivitatea cu care m-a indrumat pe tot parcursul procesului de recrutare si selectie. Datorita increderii si incurajarii care mi-au fost oferite, schimbarea locului de munca s-a dovedit a fi favorabila.

Simona Moldoveanu
Simona Moldoveanu
Sales Consultant

Cariera mea ajunsese la un punct de cotitura, in sensul in care puteam sa ma plafonez la un job pe care il faceam de peste 10 ani, ori sa incerc o noua provocare. Am ales provocarea, iar cu ajutorul firmei de recrutare ABC Human Capital, prin intermediul d-nei Diaconu Corina, am reusit intr-un timp foarte scurt sa-mi implinesc acest ideal.

Va multumesc pentru profesionalismul de care ati dat dovada !

Constantin Cristina
Constantin Cristina
Contabil
Distribuie în social media