Declaratie pe propria raspundere

Declaratie pe propria raspundere

Dumneavoastra puteti utiliza acest website si oricare parte a acestuia, numai in scopuri legale. In scopul utilizarii, declarati si garantati ca sunteti un utilizator de buna credinta.

Este RESPONSABILITATEA DUMNEAVOASTRA sa va asigurati ca utilizati acest website in conformitate cu termenii si conditiile indicati pe acest website in sectiunile „Termeni si conditii de utilizare”, „Politica de confidentialitate si protectia datelor cu caracter personal”, „Limitarea raspunderii”.

Nu aveti dreptul sa utilizati acest website sau oricare parte a acestuia pentru:

(i) a efectua orice activitate care este sau care poate fi direct sau indirect ilegala;

(ii) a efectua orice activitati care vor incalca sau care ar putea incalca drepturile unui tert, inclusiv dreptul de a transmite un continut asupra caruia nu aveti dreptul, si

(iii) a oferi, solicita sau acorda accesul public la orice continut la care aveti acces in mod individual. In plus, pentru a ne permite sa mentinem fiabilitatea si eficienta acestui website, dumneavoastra acceptati in mod expres sa nu furnizati informatii si raspunsuri irelevante, inselatoare sau gresite la intrebarile sau solicitarile din cadrul acestui website.

Dumneavoastra garantati si afirmati ca:

  1. NU veti pretinde ca sunteti o alta persoana si ca nu veti prezenta inexact niciun fel de informatie in legatura cu persoana dumneavoastra;
  2. NU veti furniza informatii incomplete, false sau inexacte in nicio cerere depusa prin intermediul acestui website;
  3. NU veti transmite orice continut sau informatie care contine virusi, nu veti efectua abuzuri electronice, nu veti frauda sau falsifica, ignora drepturile oricarei alte terte parti, nu veti utiliza fara drept adrese IP, nu veti permite accesul neautorizat;
  4. NU veti sterge sau altera in orice alt mod niciun fel de material publicat de o terta parte.

Actualizarea continutului Declaratiei

Continutul acestei Declaratii poate fi actualizat periodic, prin republicarea versiunii revizuite in pagina pe care o vizualizati la acest moment. In cazul unor modificari semnificative va vom informa depre acestea prin note de informare usor vizibile postate pe website-ul nostru, indicand la inceputul documentului cand a fost facuta cea mai recenta actualizare. Versiunea revizuita intra in vigoare la data publicarii pe website. Responsabilitatea de a verifica continutul acestei pagini pentru a fi la curent cu cea mai recenta versiune a acestui document va revine in totalitate.

Cum ne puteti contacta

Daca aveti intrebari sau comentarii cu privire la acest document puteti depune o cerere scrisa prin posta la urmatoarea adresa: Str. Nerva Traian, nr. 11, bl. M68, sc. 1, et. 2, ap. 5, interfon 05, Bucuresti, Sector 3 sau prin e-mail la urmatoarea adresa de e-mail: office@abchumancapital.ro.

 

Distribuie în social media