Certificari

ABC Human Capital detine certificate de acreditare eliberate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca pentru:

  • Servicii de informare si consiliere (Certificat seria B, Nr. 10/00078 in 28.04.2011, acreditare acordata pe durata nedeterminata)
  • Servicii de mediere a muncii pe piata interna (Certificat seria B, Nr. 10/00079 in 28.04.2011, acreditare acordata pe durata nedeterminata)

ABC Human Capital detine Certificat de Calitate nr. 00060/2011, eliberat de Tjobs.ro

Vreau sa multumesc echipei ABC Human Capital si in special doamnei Corina Diaconu pentru tot sprijinul si suportul oferit in gasirea a unui nou job de care sunt foarte incantata si multumita atat ca atributii, locatie si echipa!

Dupa 10 ani si 7 luni pe care i-am petrecut intr-o firma de consultanta, timp in care m-am dezvoltat si am crescut foarte mult, am simtit nevoia unei schimbari si doamna Corina Diaconu m-a ajutat enorm in aceasta provocare! Era inceput de an, ma saturasem sa aplic la tot felul de job-uri  si sa merg la tot felul de interviuri. Salvarea a venit din partea acestei echipe minunate care m-a prezentat mai multor companii serioase si de renume si care m-a ghidat si m-a consiliat pe toata durata procesului:  de la primul interviu la al doilea si pana la semnarea contractului de munca! Mi-a oferit in fiecare etapa suport, incredere si feedback! Si avand atat de multe alternative oferite de ei, clar am avut de unde alege! Si am ales ceva care mi s-a potrivit in acest moment cel mai bine si eu am fost cea care a ales si acest lucru a fost foarte important pentru mine! A existat mereu un dialog frumos si cald intre mine si doamna Corina Diaconu si clar voi recomanda aceasta echipa minunata si altor prieteni care isi doresc un nou job!

Va felicit pentru seriozitatea, implicarea si suportul de care ati dat dovada!

Luminita Bratosin
Luminita Bratosin
HR Generalist
Distribuie în social media