Certificari

ABC Human Capital detine certificate de acreditare eliberate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca pentru:

  • Servicii de informare si consiliere (Certificat seria B, Nr. 10/00078 in 28.04.2011, acreditare acordata pe durata nedeterminata)
  • Servicii de mediere a muncii pe piata interna (Certificat seria B, Nr. 10/00079 in 28.04.2011, acreditare acordata pe durata nedeterminata)

ABC Human Capital este acreditata ca si Operator de prelucrare date cu caracter personal. Inregistrarea este facuta la ANSPDCP sub nr. 5833, conform legii 677/2001.

ABC Human Capital detine Certificat de Calitate nr. 00060/2011, eliberat de Tjobs.ro

Gasirea unui loc de munca este deseori dificila; cu atat mai mult pentru cei care se afla la inceputul carierei, situatie in care ma aflu si eu. Spun “deseori” deoarece in privinta mea lucrurile au fost diferite: agentia ABC Human Capital mi-a prezentat o oferta conform criteriilor alese de mine (domeniul de activitate, nivelul de cunostinte si experienta) si de aici lucrurile au evoluat numai intr-un sens pozitiv. Agentia a avut incredere in fortele mele si mi-a promovat CV-ul la o companie de succes. Am avut parte de suportul agentiei atat in perioada tratativelor, training-ului, cat si acum, dupa angajare. Cel mai mult am apreciat faptul ca dupa identificarea criteriilor mele am  fost indrumata catre cea mai buna optiune nefiind nevoita sa pierd timp la interviuri inutile.

Ursescu Clara
Ursescu Clara