Despre noi

ABC Human Capital – Agentie de Recrutare & Executive Search, dezvolta din anul 2005 proiecte de headhunting si recrutare pentru mai mult de 190 de companii prezente pe piata din Romania. 

ABC Human Capital este urmarea fireasca a experientei castigate de fondatorul companiei, in acest domeniu vast, complex, provocator, in continua miscare si schimbare al resurselor umane.

Anul 2005 a reprezentat momentul concretizarii unui ideal: fondarea unei agentii de recrutare si executive search ce pune la dispozitia clientilor sai atat consultanta in recrutare si headhunting, precum si intreaga gama de servicii aferente capitalului uman.

Adaptam cu succes noile tendinte din domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.

Activitatea noastra se traduce in solutii inteligente bazate pe baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si headhunting.

Majoritatea proiectelor derulate de agentia noastra se adreseaza pozitiilor de middle si top management, insa compania are experienta si in recrutarea de personal pentru posturi entry level.

Gama serviciilor noastre este alcatuita astfel incat sa raspunda nevoilor companiilor client ― de la selectia si recrutarea personalului, pana la evaluarea profesionala a candidatilor sau a personalului angajat, precum si implementarea de programe de sustinere a persoanelor vizate readaptarii la noile exigente ale pietei fortei de munca.

TOGETHER, WE GROW BUSINESSES AND CAREERS.

DE CE ABC HUMAN CAPITAL?

  • NE PLACE SA CONSTRUIM SI SA ATINGEM VARFURI
  • NE PLACE SA COLABORAM SI SA DEZVOLTAM IMPREUNA CU PARTENERII NOSTRI
  • PRIVIM INTOTDEAUNA CATRE REZULTAT
  • SI MAI ALES, NE PLACE HR-UL!

Gasirea unui loc de munca este deseori dificila; cu atat mai mult pentru cei care se afla la inceputul carierei, situatie in care ma aflu si eu. Spun “deseori” deoarece in privinta mea lucrurile au fost diferite: agentia ABC Human Capital mi-a prezentat o oferta conform criteriilor alese de mine (domeniul de activitate, nivelul de cunostinte si experienta) si de aici lucrurile au evoluat numai intr-un sens pozitiv. Agentia a avut incredere in fortele mele si mi-a promovat CV-ul la o companie de succes. Am avut parte de suportul agentiei atat in perioada tratativelor, training-ului, cat si acum, dupa angajare. Cel mai mult am apreciat faptul ca dupa identificarea criteriilor mele am  fost indrumata catre cea mai buna optiune nefiind nevoita sa pierd timp la interviuri inutile.

Ursescu Clara
Ursescu Clara