Testimoniale

Companii     Candidati

It was a pleasure to collaborate with ABC Human Capital in our first externalized headhunting recruitment project.

We were in contact with the assigned consultant throughout the entire process and exchanged transparently opinions about the candidates and the match with the role.

I appreciate the balance kept between the client’s demands and the candidate’s profile and also extra information shared about HR trends and market situation.

Corina assured me that the “job will get done” and so it was.

I would gladly endorse ABC Human Capital as a Romanian professional recruitment company and I would collaborate with Corina Diaconu without any hesitation, should the opportunity arise.

COSCO SHIPPING LINES ROMANIA
COSCO SHIPPING LINES ROMANIA
Andreia Șișu - Human Resources & Administrative Dept. Deputy Chief

Servicii excelente si profesioniste. Recomand colaborarea cu ABC Human Capital.

Alin Badalan
Alin Badalan

,,Colaborarea cu ABC Human Capital a adus in echipa noastra oameni valorosi. La fiecare proces de recrutare  am primit suportul de care aveam nevoie, iar modul in care isi fac treaba iti inspira incredere.  Va suntem recunoscatori pentru suport si seriozitate. Multumiri!’’

Testimonial Ital Lenti
ItalLenti Romani
Simona Ivascu - Coordonator departament financiar

“Pana in prezent, colaborarea cu ABC Human Capital a decurs foarte lin si suntem convinsi ca ne putem baza pe ajutorul lor si pe mai departe.

Am intalnit o echipa de profesionisti, dedicata atat proiectului nostru, dar si orientata catre candidati. Multumim pentru suport si la cat mai multe roluri inchise impreuna!”

Wsp
WSP
Simina Lefter - Recruitment Advisor & HR Administrator

Profesionalism, amabilitate. Am avut parte de asistenta si comunicare pe tot parcursul procesului de recrutare. Multumesc frumos!

Andrei Bala
Andrei Bala

De-a lungul timpului am avut ocazia să intru în contact cu reprezentanți aparținând mai multor firme de recrutare, si întotdeauna am rămas cu o impresie putin plăcută, ca sa nu folosesc cuvinte mai dure.
Cei de la ABC m-au impresionat, neașteptat de altfel, într-un mod deosebit de plăcut. Si nu vorbesc aici doar de profesionalism, seriozitate si implicare, ci mai ales de faptul că iti imprima sentimentul ca te afli intr-un mediu prietenos si relaxat, iar personalul stie sa lege acea conexiune care iti ofera incredere si siguranta.
Felicitări!

Damian Andrei
Damian Andrei
Distribuie în social media