Testimoniale

Companii     Candidati

Profesionalism, amabilitate. Am avut parte de asistenta si comunicare pe tot parcursul procesului de recrutare. Multumesc frumos!

Andrei Bala
Andrei Bala

De-a lungul timpului am avut ocazia să intru în contact cu reprezentanți aparținând mai multor firme de recrutare, si întotdeauna am rămas cu o impresie putin plăcută, ca sa nu folosesc cuvinte mai dure.
Cei de la ABC m-au impresionat, neașteptat de altfel, într-un mod deosebit de plăcut. Si nu vorbesc aici doar de profesionalism, seriozitate si implicare, ci mai ales de faptul că iti imprima sentimentul ca te afli intr-un mediu prietenos si relaxat, iar personalul stie sa lege acea conexiune care iti ofera incredere si siguranta.
Felicitări!

Damian Andrei
Damian Andrei

„Doresc sa va multumesc in numele echipei care a participat la procesul de recrutare, pentru profesionalismul si promptitudinea cu care ne-ati ajutat, dar si pentru calitatea deosebita a candidatilor recomandati. Am apreciat in mod deosebit rabdarea si intelegerea de care ati dat dovada pe parcursul celor doua procese de recrutare.

Multumesc frumos!”

Fabryo Corporation
Fabryo Corporation
Simona Dinu

Profesionisti de exceptie in domeniul recrutarii, care se ocupa cu o deosebita dedicatie de fiecare rol. Acorda multa atentie si grija atat nevoilor reale ale angajatorului cat si viitorului angajat, in fiecare etapa. Sunt alaturi de angajatul aflat in procesul de recrutare cu sfaturi si informatii utile. Pe langa grija deosebita am apreciat bunul simt si respectul acordat tuturor partilor. Concluzionand, agentia este, cu siguranta, o "rara avis" pe piata romaneasca si o recomand cu incredere, fiind capabila sa gaseasca cei mai potriviti candidati, sa ii selecteze si sa ii indrume in tot acest proces, astfel incat ambele parti, angajator si angajat, sa fie extrem de multumite de rezultat.

Raluca Dudescu
Raluca Dudescu
Senior Quality Consultant

O colaborare frumoasa alaturi de oameni frumosi.

Le multumesc Corinei si Stefaniei pentru implicarea si seriozitatea de care dau dovada ori de cate ori este necesar si pentru noii colegi care s-au alaturat echipei noastre datorita lor.

Recomand compania ABC Human Capital cu cea mai mare incredere.

Hora Credit IFN SA
Hora Credit IFN SA
Alina Iftimi

Multumim echipei ABC Human Capital si transmitem cele mai calde urari de bine. Profesionalismul de care ati dat dovada si daruirea pentru realizarea  proiectului sunt marturia cea mai evidenta a unei munci asidue. Ne bucuram ca ati acceptat acest proiect si ne dorim sa pastram aceasta colaborare si pe viitor!

Direct Marketing Group
Direct Marketing Group
Echipa Direct Call Center
Distribuie în social media