Testimoniale

Companii     Candidati

Colaborarea cu ABC Human Capital este bazată pe corectitudine, mod de lucru atent la nevoile noastre, implicare, promptitudine și comunicare transparentă pe tot parcursul procesului de recrutare.

Mulțumim echipei pentru suport și Corinei Diaconu pentru abilitatea extraordinară de a înțelege foarte bine nevoile companiei noastre și a oferii soluții personalizate!

Recomand cu căldura ABC Human Capital ca fiind un partener profesionist și de încredere !

Isis Pharma
Isis Pharma
Elisabeta Sandu

“Decizia de a lucra cu ABC Human Capital a fost una de succes! Am intalnit seriozitate, promptitudine, profesionalism si dorinta de a adauga valoare serviciului oferit si de a face diferenta in bransa. Am apreciat capacitatea de a intelege asteptarile noastre si de a gasi profilele potrivite cu organizatia noastra. Am apreciat de asemenea, importanta si respectul oferit atat noua, ca si client, dar si candidatului, pentru o experienta de 5 stele.

A fost o colaborare de succes si un punct si virgula catre cele viitoare.“

Testimonial Auchan
Auchan
Ana Rogojina

“Am decis sa colaboram cu ABC Human Capital in urma recomandarilor pe care le-am primit; am fost incantati sa descoperim in compania ABC Human Capital un adevarat partener, iar consultantii agentiei ne-au fost alaturi, au inteles perfect nevoile noastre si, cu rabdare dar si intr-un timp scurt au reusit sa furnizele candidatul perfect. Pentru tot suportul, va multumim!“

Isabella Candea
Isabella Candea
Isabella Candea

Am colaborat cu ABC Human Capital pentru mai multe procese de recrutare necesare în cadrul grupului nostru de societăți.

Echipa de recrutare a dat dovadă de seriozitate, promptitudine și profesionalism în toate etapele recrutării, ajutându-ne să selectăm cei mai potriviți candidați.

Pentru aceste motive și nu numai, îi recomandăm cu căldură oricăror viitori clienți!

Brise Grains
Brise Grains
Căbău Iulia

“Colaborarea cu ABC Human Capital este una veche si vizeaza diverse forme de recrutare a personalului companiei noastre. Serviciile oferite sunt ireprosabile motiv pentru care apelam in mod repetat la aceste servicii de fiecare data cand situatia o impunea. Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului incepand cu definirea profilul candidatului continuand cu procesul de recrutare si programare a interviurilor si finalizand cu recomandarile profilelor de candidati propusi clientilor. Multumim pentru aceasta frumoasa colaborare si va dorim mult succes!”

 

Alseca Engineering
ALSECA
Claudiu Diaconescu

Seriozitate, profesionalism, promptitudine sunt coordonatele care caracterizeaza firma  ABC Human Capital,

O colaborare frumoasa alaturi de oameni frumosi. Recomand compania ABC Human Capital cu cea mai mare incredere!

Green Ideas Group MTC
Green Ideas Group MTC
Paraschiv Corina
Distribuie în social media