Testimoniale

Companii     Candidati

,,Colaborarea cu ABC Human Capital a adus in echipa noastra oameni valorosi. La fiecare proces de recrutare  am primit suportul de care aveam nevoie, iar modul in care isi fac treaba iti inspira incredere.  Va suntem recunoscatori pentru suport si seriozitate. Multumiri!’’

Testimonial Ital Lenti
ItalLenti Romani
Simona Ivascu - Coordonator departament financiar

“Pana in prezent, colaborarea cu ABC Human Capital a decurs foarte lin si suntem convinsi ca ne putem baza pe ajutorul lor si pe mai departe.

Am intalnit o echipa de profesionisti, dedicata atat proiectului nostru, dar si orientata catre candidati. Multumim pentru suport si la cat mai multe roluri inchise impreuna!”

Wsp
WSP
Simina Lefter - Recruitment Advisor & HR Administrator

Profesionalism, amabilitate. Am avut parte de asistenta si comunicare pe tot parcursul procesului de recrutare. Multumesc frumos!

Andrei Bala
Andrei Bala

De-a lungul timpului am avut ocazia să intru în contact cu reprezentanți aparținând mai multor firme de recrutare, si întotdeauna am rămas cu o impresie putin plăcută, ca sa nu folosesc cuvinte mai dure.
Cei de la ABC m-au impresionat, neașteptat de altfel, într-un mod deosebit de plăcut. Si nu vorbesc aici doar de profesionalism, seriozitate si implicare, ci mai ales de faptul că iti imprima sentimentul ca te afli intr-un mediu prietenos si relaxat, iar personalul stie sa lege acea conexiune care iti ofera incredere si siguranta.
Felicitări!

Damian Andrei
Damian Andrei

„Doresc sa va multumesc in numele echipei care a participat la procesul de recrutare, pentru profesionalismul si promptitudinea cu care ne-ati ajutat, dar si pentru calitatea deosebita a candidatilor recomandati. Am apreciat in mod deosebit rabdarea si intelegerea de care ati dat dovada pe parcursul celor doua procese de recrutare.

Multumesc frumos!”

Fabryo Corporation
Fabryo Corporation
Simona Dinu

Profesionisti de exceptie in domeniul recrutarii, care se ocupa cu o deosebita dedicatie de fiecare rol. Acorda multa atentie si grija atat nevoilor reale ale angajatorului cat si viitorului angajat, in fiecare etapa. Sunt alaturi de angajatul aflat in procesul de recrutare cu sfaturi si informatii utile. Pe langa grija deosebita am apreciat bunul simt si respectul acordat tuturor partilor. Concluzionand, agentia este, cu siguranta, o "rara avis" pe piata romaneasca si o recomand cu incredere, fiind capabila sa gaseasca cei mai potriviti candidati, sa ii selecteze si sa ii indrume in tot acest proces, astfel incat ambele parti, angajator si angajat, sa fie extrem de multumite de rezultat.

Raluca Dudescu
Raluca Dudescu
Senior Quality Consultant
Distribuie în social media