Testimoniale

Companii     Candidati

O colaborare frumoasa alaturi de oameni frumosi.

Le multumesc Corinei si Stefaniei pentru implicarea si seriozitatea de care dau dovada ori de cate ori este necesar si pentru noii colegi care s-au alaturat echipei noastre datorita lor.

Recomand compania ABC Human Capital cu cea mai mare incredere.

Hora Credit IFN SA
Hora Credit IFN SA
Alina Iftimi

Multumim echipei ABC Human Capital si transmitem cele mai calde urari de bine. Profesionalismul de care ati dat dovada si daruirea pentru realizarea  proiectului sunt marturia cea mai evidenta a unei munci asidue. Ne bucuram ca ati acceptat acest proiect si ne dorim sa pastram aceasta colaborare si pe viitor!

Direct Marketing Group
Direct Marketing Group
Echipa Direct Call Center

Multumesc echipei ABC Human Capital pentru frumoasa colaborare. Am convingerea ca noii colegi recrutati cu ajutorul lor vor avea o cariera frumoasa in compania noastra.

Voi apela la serviciile ABC Human Capital oricand va fi nevoie pentru recrutarea de noi colegi.

PYRALIS
PYRALIS
Mihai Sintie

Corina demonstrated expertise knowledge and proved to have a natural talent for sourcing. She was enthusiastic, positive and always available to answer any questions I had, offering invaluable support and advice throughout and contributing to the success of my recent offer.
Many thanks, Corina Diaconu!

Catalina Zeca
Catalina Zeca
Quality Control Manager

Va multumesc pentru tot suportul oferit pe durata procesului de recrutare.

Vreau sa va felicit pentru implicarea de care dati dovada, pentru atentia la candidati, abordarea deschisa si pentru ca transmiteti permanent feedback.

Va urez mult succes si sa continuati tot asa pentru ca faceti o treaba minunata!

Gina Stan
Gina Stan
Senior Accountant

Multumesc echipei ABC Human Capital si in mod special doamnei Corina Diaconu, pentru promptitudine si seriozitate. Intreg procesul a fost eficient, de scurta durata si a fost sustinut de o comunicare excelenta. Recomand cu drag.:)

Alexandra Nita
Alexandra Nita
Marketing Specialist
Distribuie în social media