Testimoniale

Companii     Candidati

ABC Human Capital partnership with Macromex begins in October 2005 and it continues to the present.
As a partner to our HR Department they were always open-minded to our needs, they understood our business and recommended the proper candidates, they were dynamics, tenacious, flexible. Our relation has evolved in time and it is built on respect and a good communication.
For this reason I strongly recommend them to any future clients.

Mirela Stere
Mirela Stere
HR Manager, Macromex SRL

Vreau sa multumesc echipei ABC Human Capital si in special doamnei Corina Diaconu pentru tot sprijinul si suportul oferit in gasirea a unui nou job de care sunt foarte incantata si multumita atat ca atributii, locatie si echipa!

Dupa 10 ani si 7 luni pe care i-am petrecut intr-o firma de consultanta, timp in care m-am dezvoltat si am crescut foarte mult, am simtit nevoia unei schimbari si doamna Corina Diaconu m-a ajutat enorm in aceasta provocare! Era inceput de an, ma saturasem sa aplic la tot felul de job-uri  si sa merg la tot felul de interviuri. Salvarea a venit din partea acestei echipe minunate care m-a prezentat mai multor companii serioase si de renume si care m-a ghidat si m-a consiliat pe toata durata procesului:  de la primul interviu la al doilea si pana la semnarea contractului de munca! Mi-a oferit in fiecare etapa suport, incredere si feedback! Si avand atat de multe alternative oferite de ei, clar am avut de unde alege! Si am ales ceva care mi s-a potrivit in acest moment cel mai bine si eu am fost cea care a ales si acest lucru a fost foarte important pentru mine! A existat mereu un dialog frumos si cald intre mine si doamna Corina Diaconu si clar voi recomanda aceasta echipa minunata si altor prieteni care isi doresc un nou job!

Va felicit pentru seriozitatea, implicarea si suportul de care ati dat dovada!

Luminita Bratosin
Luminita Bratosin
HR Generalist

O colaborare foarte buna cu cei de la ABC Human Capital. Promptitudine si profesionalism la cel mai inalt nivel alaturi de un dialog foarte friendly. Recomand cu caldura aceasta companie.

Aprodu Alexandru
Aprodu Alexandru
B2B Sales Representative

Experienta mea cu ABC Human Capital a fost una de exceptie, cu mult peste asteptari!

Sunt multi ani de cand tin legatura cu majoritatea agentiilor de recrutare locale si internationale si am avut partea mea (relativ mare!) de dezamagire. De aceea, cand am mers la ABC Human Capital, nu aveam asteptari deosebite. Realitatea a fost WOW! Super profesionalism, atat din punct de vedere al abilitatilor de recrutare, cat si din acela al managementului candidatului (ce promit livreaza ca un ceas elvetian, dau feedback atunci cand spun ca il dau, etc!)

Recomand cu mare caldura aceasta companie, care desi este una fondata de un antreprenor roman, depaseste in profesionalism multe firme multinationale de profil! Felicitari, Corina Diaconu si multa bafta!

Eugen Mihai
Eugen Mihai
Marketing Manager Real

For each company, the entrance on a new market is a major challenge! The previous experiences have assured us that the overtaking of the socio-cultural barriers is a battle that can be obtained only with the support of the companies who already knows these markets.
In this context, the partnership with ABC Human Capital has been the ideal solution in order to finalize the projects unrolled by us in Romania.
The professionalism and the dedication which they have been approached our projects, have assured us that the only result accepted by them is the success of their partners.
Considering all that, we are recommending them to all the companies who are searching for a real professional in the HR industry.

Sonae Sierra Romania
Sonae Sierra Romania
Alina Enache - HR Local Coordinator

Colaborarea companiei Macromex cu firma ABC Human Capital a inceput in luna octombrie a anului 2005 si continua si in prezent.
Ca si partener ai departamentului de Resurse Umane au fost intotdeauna receptivi nevoilor noastre, ne-au inteles afacerea si ne-au recomandat candidatii potriviti, au fost dinamici, perseverenti, flexibili. Relatia a evoluat in timp si este cladita pe respect, incredere si o foarte buna comunicare.
De aceea ii recomand cu caldura oricaror viitori clienti.

Macromex SRL
Macromex SRL
Mirela Stere - Director Resurse Umane