Testimoniale – companii

Companii     Candidati

,,Colaborarea cu ABC Human Capital a adus in echipa noastra oameni valorosi. La fiecare proces de recrutare  am primit suportul de care aveam nevoie, iar modul in care isi fac treaba iti inspira incredere.  Va suntem recunoscatori pentru suport si seriozitate. Multumiri!’’

Testimonial Ital Lenti
ItalLenti Romani
Simona Ivascu - Coordonator departament financiar

“Pana in prezent, colaborarea cu ABC Human Capital a decurs foarte lin si suntem convinsi ca ne putem baza pe ajutorul lor si pe mai departe.

Am intalnit o echipa de profesionisti, dedicata atat proiectului nostru, dar si orientata catre candidati. Multumim pentru suport si la cat mai multe roluri inchise impreuna!”

Wsp
WSP
Simina Lefter - Recruitment Advisor & HR Administrator

„Doresc sa va multumesc in numele echipei care a participat la procesul de recrutare, pentru profesionalismul si promptitudinea cu care ne-ati ajutat, dar si pentru calitatea deosebita a candidatilor recomandati. Am apreciat in mod deosebit rabdarea si intelegerea de care ati dat dovada pe parcursul celor doua procese de recrutare.

Multumesc frumos!”

Fabryo Corporation
Fabryo Corporation
Simona Dinu

O colaborare frumoasa alaturi de oameni frumosi.

Le multumesc Corinei si Stefaniei pentru implicarea si seriozitatea de care dau dovada ori de cate ori este necesar si pentru noii colegi care s-au alaturat echipei noastre datorita lor.

Recomand compania ABC Human Capital cu cea mai mare incredere.

Hora Credit IFN SA
Hora Credit IFN SA
Alina Iftimi

Multumim echipei ABC Human Capital si transmitem cele mai calde urari de bine. Profesionalismul de care ati dat dovada si daruirea pentru realizarea  proiectului sunt marturia cea mai evidenta a unei munci asidue. Ne bucuram ca ati acceptat acest proiect si ne dorim sa pastram aceasta colaborare si pe viitor!

Direct Marketing Group
Direct Marketing Group
Echipa Direct Call Center
Distribuie în social media