Recrutare top management

Companie de recrutare specializată în poziții de top management

De peste 15 ani, oferim servicii de executive search pentru companiile în căutare de profesioniști cu experiența necesară pentru conducerea echipelor. Din 2005 și până în prezent am colaborat cu peste 190 de companii prezente pe piața din România pentru proiecte de recrutare middle și top management.

Recrutează ușor și rapid poziții de General Manager, CEO, Country Manager sau CFO, CTO

Un proces de recrutare de succes al unui director executiv necesită o analiză riguroasă, creativitate, abordări personalizate, dar și implementarea unei strategii integrate. Dacă ai nevoie de servicii de recrutare pentru poziții de management (middle și top management), ai ajuns unde trebuie. Suntem una dintre cele mai apreciate companii recrutare top management de pe piață – tratăm fiecare proiect ca o nouă provocare în care trebuie să ne auto-depășim. Ne asigurăm că vei avea la dispoziție o selecție dinamică de candidați din care îi poți alege pe cei care îți vor duce organizația la următorul nivel. 

De ce să apelezi la noi pentru servicii de recrutare poziții de top management?

ABC Human Capital este o companie de recrutare top management ce oferă servicii complete aferente capitalului uman. Suntem atenți la noile tendințe de pe piața resurselor umane și profităm de orice oportunitate care ne-ar putea ajuta să atingem obiectivele clienților noștri. La baza activității noastre stau soluții inteligente fundamentate pe baze de date complete, portaluri de informare, aplicații web, campanii de marketing online și servicii de headhunting.

Unul dintre pilonii principali ai activității noastre este parteneriatul – ești mai mult decât un simplu client, ești partenerul nostru. Ne asigurăm de fiecare dată că serviciile pe care ți le oferim se pliază pe nevoile tale, din etapa de selecție și recrutare a personalului, până la cea de evaluare profesională sau faza de implementare a programelor de adaptare a candidaților la noul loc de muncă. 

Pasiunea noastră pentru HR ne provoacă să ne auto-depășim în fiecare zi. Te poți baza pe noi – nu ne dăm bătuți până nu identificăm cei mai buni candidați pentru pozițiile deschise în cadrul companiei tale. Nu o spunem doar noi, ci și testimonialele clienților cu care am colaborat până în prezent. 

Ce presupune procesul de recrutare?

Pentru pozițiile de top management, companiile își doresc întotdeauna acces la candidați performanți, care să le aducă un plus de valoare. De-a lungul timpului am identificat candidații potriviți pentru următoarele poziții:

 • General Manager,
 • CEO
 • Country Manager
 • CFO
 • CTO
 • Group CFO
 • Financial Director
 • Legal Manager
 •  HR Director
 • Plant Manager
 • Production Director
 • Logistic Director
 • Head of Quality

Suntem una dintre puținele firme recrutare top management care oferă atât servicii de executive search, cât și de headhunting top management, la standarde înalte. Prin intermediul serviciilor de Executive Search oferim organizațiilor instrumentele necesare pentru identificarea candidaților care dețin setul de aptitudini și mentalitatea potrivită pentru cultura companiei tale. Oferim și suport post-plasare pentru a facilita integrarea candidatului în echipă – împreună dezvoltăm liderii de care ai nevoie. 

În echipa noastră avem recruteri experimentați în executive headhunting care conturează o strategie eficientă, gestionează cu profesionalism întregul proces de headhunting, monitorizează evoluția și asigură în toate cazurile confidențialitatea. Echipa noastră de recrutare identifică și angajează candidați valoroși în poziții senioriale de management, printr-un proces de headhunting targetat, extrem de important în piața restrânsă de top management.

Prin intermediul serviciilor de Executive Search reușim să atragem talente valoroase pentru poziții de conducere și job-uri specializate, pentru industrii de top (produse farmaceutice, cosmetică, distribuție de medicamente, e-commerce, telecomunicații, producție, FMCG, logistica, servicii, proiectare si arhitectura, real estate, servicii financiare, asigurări, agribusiness, transport, retail, servicii medicale etc.).

Întrebări frecvente

 • Care sunt pozițiile pentru care ABC Human Capital recrutează în mod activ?

Majoritatea proiectelor de recrutare sunt pentru poziții de top și middle management (General Manager, CEO, Country Manager, CFO, CTO, Group CFO, Financial Director, Legal Manager, HR Director, Plant Manager, Production Director, Logistic Director, Head of Quality), însă există în echipă și oameni cu experiență în recrutarea de personal pentru poziții de tip entry level.

 • Ce se întâmplă în cazul în care candidatul ales pare că nu se integrează?

Pentru a preveni astfel de situații, oferim suport post-plasare pentru a facilita integrarea candidatului la noul loc de muncă și în noua sa echipă.

 • Prin ce se diferențiază ABC Human Capital de restul agențiilor de recrutare de pe piață?

Dedicarea și pasiunea pentru resurse umane – aceste două elemente, alături de experiența pe care am câștigat-o în cei peste 15 ani de activitate, ne determină în fiecare zi să oferim servicii de înaltă calitate. 

 

Ai nevoie de mai multe detalii despre serviciile de executive search? Echipa noastra este aici pentru tine.

Distribuie în social media