Misiunea noastra

... sa contribuim la indeplinirea obiectivelor partenerilor nostri prin abordarea celui mai important capital al oricarei companii: cel uman

Viziunea noastra: sa fim consultantul de business preferat cu privire la nevoile si practicile specifice HR-ului.

Valori

  • Incredere: suntem dedicati comunicarii deschise, gestionam cu seriozitate, onestitate si spirit etic relatiile cu partenerii nostri, oferind intotdeauna solutiile potrivite nevoilor dvs.
  • Respect: partenerii sunt intotdeauna respectati si pretuiti
  • Atitudine castigatoare: suntem concentrati pe obiectivul de a ajunge cei mai buni si asiguram intotdeauna cel mai inalt standard calitativ al serviciilor noastre
  • Parteneriat: lucram si colaboram cu partenerii nostri in echipa, valorificand impreuna oportunitatile aparute. Ne-am propus sa ascultam cu atentie nevoie clientilor si candidatilor nostri, oferind la timp cele mai bune solutii de care au nevoie si asigurandu-ne ca toti partenerii nostri sunt pretuiti si respectati.

Gasirea unui loc de munca este deseori dificila; cu atat mai mult pentru cei care se afla la inceputul carierei, situatie in care ma aflu si eu. Spun “deseori” deoarece in privinta mea lucrurile au fost diferite: agentia ABC Human Capital mi-a prezentat o oferta conform criteriilor alese de mine (domeniul de activitate, nivelul de cunostinte si experienta) si de aici lucrurile au evoluat numai intr-un sens pozitiv. Agentia a avut incredere in fortele mele si mi-a promovat CV-ul la o companie de succes. Am avut parte de suportul agentiei atat in perioada tratativelor, training-ului, cat si acum, dupa angajare. Cel mai mult am apreciat faptul ca dupa identificarea criteriilor mele am  fost indrumata catre cea mai buna optiune nefiind nevoita sa pierd timp la interviuri inutile.

Ursescu Clara
Ursescu Clara