Misiunea noastra

... sa contribuim la indeplinirea obiectivelor partenerilor nostri prin abordarea celui mai important capital al oricarei companii: cel uman

Viziunea noastra: sa fim consultantul de business preferat cu privire la nevoile si practicile specifice HR-ului.

Valori

  • Incredere: suntem dedicati comunicarii deschise, gestionam cu seriozitate, onestitate si spirit etic relatiile cu partenerii nostri, oferind intotdeauna solutiile potrivite nevoilor dvs.
  • Respect: partenerii sunt intotdeauna respectati si pretuiti
  • Atitudine castigatoare: suntem concentrati pe obiectivul de a ajunge cei mai buni si asiguram intotdeauna cel mai inalt standard calitativ al serviciilor noastre
  • Parteneriat: lucram si colaboram cu partenerii nostri in echipa, valorificand impreuna oportunitatile aparute. Ne-am propus sa ascultam cu atentie nevoie clientilor si candidatilor nostri, oferind la timp cele mai bune solutii de care au nevoie si asigurandu-ne ca toti partenerii nostri sunt pretuiti si respectati.

Din dorinta de a face o schimbare in planul carierei am avut ocazia sa colaborez cu ABC Human Capital. Am fost impresionat de naturaletea, simplitatea si rapiditatea modului in care candidatura mea a fost tratata. Ceea ce este mai important esta insa faptul ca pe langa alegerea candidatilor se afla si selectarea clientilor. Astfel am ajuns astazi sa ocup un post intr-o firma in care conditiile de munca se ridica la standarde internationale.
Va multumesc pentru ca m-ati ajutat sa ma dezvolt in cariera!

George M. Totan
George M. Totan
Distribuie în social media