Testimoniale – candidati

Companii     Candidati

Servicii excelente si profesioniste. Recomand colaborarea cu ABC Human Capital.

Alin Badalan
Alin Badalan

Profesionalism, amabilitate. Am avut parte de asistenta si comunicare pe tot parcursul procesului de recrutare. Multumesc frumos!

Andrei Bala
Andrei Bala

De-a lungul timpului am avut ocazia să intru în contact cu reprezentanți aparținând mai multor firme de recrutare, si întotdeauna am rămas cu o impresie putin plăcută, ca sa nu folosesc cuvinte mai dure.
Cei de la ABC m-au impresionat, neașteptat de altfel, într-un mod deosebit de plăcut. Si nu vorbesc aici doar de profesionalism, seriozitate si implicare, ci mai ales de faptul că iti imprima sentimentul ca te afli intr-un mediu prietenos si relaxat, iar personalul stie sa lege acea conexiune care iti ofera incredere si siguranta.
Felicitări!

Damian Andrei
Damian Andrei

Profesionisti de exceptie in domeniul recrutarii, care se ocupa cu o deosebita dedicatie de fiecare rol. Acorda multa atentie si grija atat nevoilor reale ale angajatorului cat si viitorului angajat, in fiecare etapa. Sunt alaturi de angajatul aflat in procesul de recrutare cu sfaturi si informatii utile. Pe langa grija deosebita am apreciat bunul simt si respectul acordat tuturor partilor. Concluzionand, agentia este, cu siguranta, o "rara avis" pe piata romaneasca si o recomand cu incredere, fiind capabila sa gaseasca cei mai potriviti candidati, sa ii selecteze si sa ii indrume in tot acest proces, astfel incat ambele parti, angajator si angajat, sa fie extrem de multumite de rezultat.

Raluca Dudescu
Raluca Dudescu
Senior Quality Consultant

Corina demonstrated expertise knowledge and proved to have a natural talent for sourcing. She was enthusiastic, positive and always available to answer any questions I had, offering invaluable support and advice throughout and contributing to the success of my recent offer.
Many thanks, Corina Diaconu!

Catalina Zeca
Catalina Zeca
Quality Control Manager
Distribuie în social media