Testimoniale – candidati

Companii     Candidati

Corina demonstrated expertise knowledge and proved to have a natural talent for sourcing. She was enthusiastic, positive and always available to answer any questions I had, offering invaluable support and advice throughout and contributing to the success of my recent offer.
Many thanks, Corina Diaconu!

Catalina Zeca
Catalina Zeca
Quality Control Manager

Va multumesc pentru tot suportul oferit pe durata procesului de recrutare.

Vreau sa va felicit pentru implicarea de care dati dovada, pentru atentia la candidati, abordarea deschisa si pentru ca transmiteti permanent feedback.

Va urez mult succes si sa continuati tot asa pentru ca faceti o treaba minunata!

Gina Stan
Gina Stan
Senior Accountant

Multumesc echipei ABC Human Capital si in mod special doamnei Corina Diaconu, pentru promptitudine si seriozitate. Intreg procesul a fost eficient, de scurta durata si a fost sustinut de o comunicare excelenta. Recomand cu drag.:)

Alexandra Nita
Alexandra Nita
Marketing Specialist

Vreau sa multumesc echipei ABC Human Capital si in special doamnei Corina Diaconu pentru tot sprijinul si suportul oferit in gasirea a unui nou job de care sunt foarte incantata si multumita atat ca atributii, locatie si echipa!

Dupa 10 ani si 7 luni pe care i-am petrecut intr-o firma de consultanta, timp in care m-am dezvoltat si am crescut foarte mult, am simtit nevoia unei schimbari si doamna Corina Diaconu m-a ajutat enorm in aceasta provocare! Era inceput de an, ma saturasem sa aplic la tot felul de job-uri  si sa merg la tot felul de interviuri. Salvarea a venit din partea acestei echipe minunate care m-a prezentat mai multor companii serioase si de renume si care m-a ghidat si m-a consiliat pe toata durata procesului:  de la primul interviu la al doilea si pana la semnarea contractului de munca! Mi-a oferit in fiecare etapa suport, incredere si feedback! Si avand atat de multe alternative oferite de ei, clar am avut de unde alege! Si am ales ceva care mi s-a potrivit in acest moment cel mai bine si eu am fost cea care a ales si acest lucru a fost foarte important pentru mine! A existat mereu un dialog frumos si cald intre mine si doamna Corina Diaconu si clar voi recomanda aceasta echipa minunata si altor prieteni care isi doresc un nou job!

Va felicit pentru seriozitatea, implicarea si suportul de care ati dat dovada!

Luminita Bratosin
Luminita Bratosin
HR Generalist

O colaborare foarte buna cu cei de la ABC Human Capital. Promptitudine si profesionalism la cel mai inalt nivel alaturi de un dialog foarte friendly. Recomand cu caldura aceasta companie.

Aprodu Alexandru
Aprodu Alexandru
B2B Sales Representative
Distribuie în social media