Testimoniale – candidati

Companii     Candidati

I highly recommend ABC Human Capital as a valuable recruitment partner with a high level of services and communication.

Corina Diaconu is a thoroughly professional; she successfully managed to match my skills and experience with the right job, thus contributing to a perfect fit.

She paid attention to a specific cultural aspect, to connect in business people with similar experience and passion for a certain industry.

Testimonial
Andreea Stancu
Business Development Manager la Scandinavian House

Multumesc ABC Human Capital si in special d-nei Corina Diaconu pentru ajutorul si suportul oferit in gasirea unui loc de munca care s-a potrivit cu inclinatiile si aptitudinile mele, dar si pentru profesionalismul si obiectivitatea cu care m-a indrumat pe tot parcursul procesului de recrutare si selectie. Datorita increderii si incurajarii care mi-au fost oferite, schimbarea locului de munca s-a dovedit a fi favorabila.

Simona Moldoveanu
Simona Moldoveanu
Sales Consultant

Cariera mea ajunsese la un punct de cotitura, in sensul in care puteam sa ma plafonez la un job pe care il faceam de peste 10 ani, ori sa incerc o noua provocare. Am ales provocarea, iar cu ajutorul firmei de recrutare ABC Human Capital, prin intermediul d-nei Diaconu Corina, am reusit intr-un timp foarte scurt sa-mi implinesc acest ideal.

Va multumesc pentru profesionalismul de care ati dat dovada !

Constantin Cristina
Constantin Cristina
Contabil
Distribuie în social media