Testimoniale

Companii     Candidati

Am avut ocazia sa colaborez cu ABC Human Capital atunci cand am fost nevoit sa fac o schimbare in planul carierei. Prin eficienta si competentele acestei companii am reusit sa-mi ating unul dintre obiectivele urmarite pe plan profesional.
Capacitatea lor de a trata corespunzator fiecare candidat si de a gasi solutia optima de plasare a acestuia pe o pozitie potrivita profilului acestuia, nu face decat sa contribuie la imaginea profesionalismului conturata cu usurinta de catre cei de la ABC Human Capital.
Multumesc ABC Human Capital pentru suportul si sfaturile practice acordate!

Cristi Dumitru
Cristi Dumitru
Director Vanzari

Nu pot descrie colaborarea mea cu ABC Human Capital decat printr-un singur cuvant: perfecta. Atunci cand am luat decizia de a-mi schimba locul de munca credeam ca vor trece luni bune de cautare. Nu a fost asa. Primul interviu la care am mers s-a dovedit a fi cel potrivit. Multumesc ABC Human Capital pentru informarea permanenta pe tot parcursul procesului de selectie, pentru interes si pentru sprijin.

Roxana P.
Roxana P.

Echipa ABC Human Capital s-a dovedit a fi una foarte buna pe domeniul pe care il practica.
Cu mult profesionalism si incredere m-a ajutat sa-mi gasesc jobul perfect, cu o comunicare deschisa si cu promptitudine au condus la rezultate foarte bune intr-un timp foarte scurt .
Recomand cu incredere tuturor celor care sunt in cautarea unui loc de munca sa apeleze serviciile agentiei ABC Human Capital.

Constantin C.
Constantin C.

Gasirea unui loc de munca este deseori dificila; cu atat mai mult pentru cei care se afla la inceputul carierei, situatie in care ma aflu si eu. Spun “deseori” deoarece in privinta mea lucrurile au fost diferite: agentia ABC Human Capital mi-a prezentat o oferta conform criteriilor alese de mine (domeniul de activitate, nivelul de cunostinte si experienta) si de aici lucrurile au evoluat numai intr-un sens pozitiv. Agentia a avut incredere in fortele mele si mi-a promovat CV-ul la o companie de succes. Am avut parte de suportul agentiei atat in perioada tratativelor, training-ului, cat si acum, dupa angajare. Cel mai mult am apreciat faptul ca dupa identificarea criteriilor mele am  fost indrumata catre cea mai buna optiune nefiind nevoita sa pierd timp la interviuri inutile.

Ursescu Clara
Ursescu Clara

Parteneriatul cu ABC Human Capital m-a ajutat să îmi găsesc locul potrivit. Atitudinea, flexibilitatea, nivelul de implicare si  promptitudinea au condus la finalizarea rapidă si optimă a procesului de recrutare în ceea ce mă priveste, si  în egală măsură a contribuit considerabil  la integrarea facilă în cadrul noului colectiv. Apreciez foarte mult echipa ABC Human Capital, care s-a dovedit a fi foarte devotată si atentă cu privire la încheierea unor colaborări potrivite si pe termen lung. Recomand cu încredere ABC Human Capital tuturor celor în căutarea unui loc de muncă stabil, conform cu profilul personal si care să permită o dezvoltare pe termen lung într-o echipă potrivită cu asteptările, planurile de dezvoltare, valorile si personalitatea fiecăruia.

Ana Miriam Tacu
Ana Miriam Tacu
Specialist Cardiologie și Terapie Intensivă HelliMed

Multumesc consultantilor ABC Human Capital pentru suportul acordat pe parcursul procesului de recrutare in care am fost implicat (si care s-a incheiat favorabil, prin angajarea mea in cadrul companiei client) si le doresc mult succes in continuare! Ii recomand cu multa caldura si altor candidati si, deasemenea, le stau la dispozitie in continuare pentru informatii suplimentare din domeniile si activitatea desfasurata pentru a ajuta persoanele cu potential si eventualii angajatori in gasirea candidatilor doriti.

Inginer Cristian G.
Inginer Cristian G.
Inginer
Distribuie în social media