Testimoniale

Companii     Candidati

Profesionisti de exceptie in domeniul recrutarii, care se ocupa cu o deosebita dedicatie de fiecare rol. Acorda multa atentie si grija atat nevoilor reale ale angajatorului cat si viitorului angajat, in fiecare etapa. Sunt alaturi de angajatul aflat in procesul de recrutare cu sfaturi si informatii utile. Pe langa grija deosebita am apreciat bunul simt si respectul acordat tuturor partilor. Concluzionand, agentia este, cu siguranta, o "rara avis" pe piata romaneasca si o recomand cu incredere, fiind capabila sa gaseasca cei mai potriviti candidati, sa ii selecteze si sa ii indrume in tot acest proces, astfel incat ambele parti, angajator si angajat, sa fie extrem de multumite de rezultat.

Raluca Dudescu
Raluca Dudescu
Senior Quality Consultant

O colaborare frumoasa alaturi de oameni frumosi.

Le multumesc Corinei si Stefaniei pentru implicarea si seriozitatea de care dau dovada ori de cate ori este necesar si pentru noii colegi care s-au alaturat echipei noastre datorita lor.

Recomand compania ABC Human Capital cu cea mai mare incredere.

Hora Credit IFN SA
Hora Credit IFN SA
Alina Iftimi

Multumim echipei ABC Human Capital si transmitem cele mai calde urari de bine. Profesionalismul de care ati dat dovada si daruirea pentru realizarea  proiectului sunt marturia cea mai evidenta a unei munci asidue. Ne bucuram ca ati acceptat acest proiect si ne dorim sa pastram aceasta colaborare si pe viitor!

Direct Marketing Group
Direct Marketing Group
Echipa Direct Call Center

Multumesc echipei ABC Human Capital pentru frumoasa colaborare. Am convingerea ca noii colegi recrutati cu ajutorul lor vor avea o cariera frumoasa in compania noastra.

Voi apela la serviciile ABC Human Capital oricand va fi nevoie pentru recrutarea de noi colegi.

PYRALIS
PYRALIS
Mihai Sintie

Corina demonstrated expertise knowledge and proved to have a natural talent for sourcing. She was enthusiastic, positive and always available to answer any questions I had, offering invaluable support and advice throughout and contributing to the success of my recent offer.
Many thanks, Corina Diaconu!

Catalina Zeca
Catalina Zeca
Quality Control Manager

Va multumesc pentru tot suportul oferit pe durata procesului de recrutare.

Vreau sa va felicit pentru implicarea de care dati dovada, pentru atentia la candidati, abordarea deschisa si pentru ca transmiteti permanent feedback.

Va urez mult succes si sa continuati tot asa pentru ca faceti o treaba minunata!

Gina Stan
Gina Stan
Senior Accountant
Distribuie în social media