ABC Human Capital Lanseaza Noul Website

ABC Human Capital lanseaza noul website ce ofera o perspectiva proaspata asupra activitatii sale. De altfel, compania de executive search si recrutare se afla in plina campanie de rebranding pentru accentuarea pozitionarii sale drept furnizor de solutii de executive search tailor-made.

ABC Human Capital site

Corina Diaconu, HR Senior Consultant & Managing Director ABC Human Capital:

“Avand o activitate de peste 7 ani, am fost martorii unor schimbari din domeniul nostru. La randul nostru, ca si agentie de recrutare & executive search, ne-am schimbat, iar pentru a reflecta acest lucru ne-am reimprospatat brandul si identitatea vizuala.
Dintre elementele cele mai importante ale rebrandingului, se desprind designul website-ului, continutul si experienta traita de utilizator.”

Noul portal web al ABC Human Capital lansat pe 17 mai include o serie de caracteristici pentru a imbunatati experienta utilizatorilor si pentru a-i ajuta sa urmareasca cu usurinta informatiile. Chiar daca agentia vizeaza o audienta dubla – companii angajatoare, dar si candidati, segmentarea continutului in website este clara si nu produce confuzii. Portofoliul companiei este afisat in functie de industrii, iar oportunitatile de angajare apar clasificate dupa domenii, facilitand astfel vizualizarea.
Un alt element de noutate, este sectiunea de evenimente ale agentiei, unde pot fi citite articole de profil din reviste de business sau pot fi urmarite emisiuni cu tematici actuale din domeniul resurselor umane.

Pentru mai multe informatii despre agentia de executive search & recruitment ABC Human Capital, puteti accesa website-ul sau ii puteti urmari activitatea pe Facebook, Twitter si Youtube .

Despre ABC Human Capital
ABC Human Capital, ofera din anul 2005 servicii de executive search si recrutare personal.
Majoritatea proiectelor se adreseaza pozitiilor de top si middle management, agentia reusind pana in prezent sa includa in portofoliul sau proiecte de recrutare pentru unele din cele mai cunoscute companii si multinationale prezente pe piata din Romania.

Contact presa
Adriana Garjoaba
Marketing & PR Responsible

ABC Human Capital
Str. Nerva Traian, Nr. 11
Bucuresti
Tel: +4 074 001 3101
E-mai: adriana.garjoaba@abchumancapital.ro

Distribuie în social media

Author: Corina Diaconu

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *