60% dintre angajatori spun ca se afla in dificultate in aceasta perioada

Pandemia de COVID-19 a schimbat in mod semnificativ piata muncii in conditiile in care 60% dintre angajatori considera ca afacerea lor se afla intr-o „mare dificultate”.   Pe de alta parte, 54% dintre angajati se declara foarte afectati de schimbarile din aceasta perioada, potrivit   unui studiu derulat de Ernst&Young (EY).

Astfel, 59% dintre salariati cred ca organizatiile pentru care muncesc nu sunt inca pregatite sa se adapteze la cerintele si comportamentele clientilor post-pandemie.

Studiul a analizat schimbarile din sase zone cheie ale pietei muncii: amprenta imobiliara, calatoriile de afaceri si mobilitatea, invatare si dezvoltare, gestionarea fortei de munca, munca de acasa si tehnologia, flexibilitatea muncii.

In ceea ce priveste amprenta imobiliara, 74% dintre companiile chestionate au declarat ca planuiesc schimbari semnificative referitoare la cladirile de birouri in care se afla. Mai mult, tot 74% dintre companii se asteapta sa isi modifice substantial politica si abordarea calatoriilor de afaceri.

Cat priveste invatarea si dezvoltarea, 75% dintre companii isi propun schimbari importante in dezvoltarea abilitatilor angajatilor, in principal, prin dezvoltarea de platforme de invatare la distanta.

Va invitam sa cititi articolul complet pe site-ul Economica.net.

Distribuie în social media

Author: admin

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *