Ce beneficii extrasalariale doresc romanii dupa un an de pandemie

Ce beneficii extrasalariale doresc romanii dupa un an de pandemie

Beneficii extrasalariale

Sursa: Pexels

 

Alaturi de salariu si de oportunitatile de avansare in cariera, beneficiile extrasalariale oferite de angajatori sunt, de ani buni, printre primele lucruri la care se uita candidatii atunci cand vor sa se angajeze. Mult timp, aceste pachete au fost ajustate doar pe plus, fie prin adaugarea constanta a unor beneficii noi, fie prin majorarea plafoanelor disponibile pentru cele existente.

Cu toate acestea, ultimul an a venit, pe de o parte, cu ajustari in minus si, pe de alta parte, cu nevoia introducerii unor beneficii pe care pana acum nici companiile si nici angajatii nu le luasera in calcul.

Intrebati care au fost noile beneficii pe care le-au primit in ultimele 12 luni, participantii la cel mai recent studiu realizat de eJobs Romania au mentionat consilierea psihologica profesionala, majorarea valorii tichetelor de masa, abonamentele la clinici medicale private, asigurarile de sanatate sau voucherele cadou pentru magazine partenere.

Ce beneficii ar alege romanii

Daca ar fi insa pusi in postura de a-si configura pachetul ideal de beneficii, acestia spun ca ar adauga la ceea ce primesc deja un buget pentru amenajarea biroului de acasa, consiliere psihologica, pensie privata facultativa, masina de serviciu sau cursuri de dezvoltare personala.

In acest moment, beneficiile care apar cel mai frecvent in pachetele oferite de companii sunt, in continuare, tichetele de masa si abonamentele la clinicile medicale private. Sunt urmate de asigurarile private de sanatate, primele de sarbatori, decontarea transportului, traininguri profesionale, vouchere cadou in diverse magazine partenere, abonament la sali de sport, masina de serviciu ori pensie facultativa.

Va invitam sa cititi articolul integral pe site-ul Wall-Street.ro.

Distribuie în social media

Author: admin

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *