Creste oferta de joburi in perioada sarbatorilor

Creste oferta de joburi in perioada sarbatorilor

oferta de joburi

Sursa: Walll-Street.ro

Oferta de joburi in perioada sarbatorilor a crescut, iar angajatorii cauta in special candidati care vor sa lucreze in retail, curierat, e-commerce sau in industria alimentara.

Peste 5.000 de pozitii sunt deschise in acest moment pentru posturile de curier, promoter, lucrator comercial, cofetar sau soferi.

Aceste joburi se adreseaza atat candidatilor aflati la inceput de cariera, cat si celor cu experienta, inclusiv candidatilor din segmentul de varsta 45+

”In fiecare an, incepand cu luna noiembrie, vedem cum incepe sa creasca numarul de locuri de munca pentru aceste pozitii. Angajatorii recruteaza pentru varfurile de comenzi si de trafic aferente campaniilor de Black Friday si, mai apoi, pentru cele din luna decembrie, cand toata lumea se pregateste de sarbatori. Se pare ca nici anul acesta nu a facut exceptie de la regula. Singura schimbare este legata de o scadere puternica a numarului de joburi destinate animatorilor pentru ca au disparut petrecerile de Craciun, petrecerile pentru copii, evenimentele corporate si asa mai departe. In anii trecuti, vedeam o explozie a cererii pentru animatori. Nu mai este cazul acum”, a explicat Bogdan Badea, CEO eJobs Romania.

Domeniile cu cele mai multe joburi disponibile

Cele mai multe joburi se adreseaza soferilor, curierilor si celor care vor sa lucreze pe alte pozitii in transport si logistica – manipulant marfa, dispecer ori stivuitorist. Aproape 1.000 de pozitii sunt deschise pentru lucratori comerciali si casieri si cateva sute pentru brutari, cofetari si patiseri. Cei care vor sa lucreze ca promoteri sau merchandiseri au peste 600 de optiuni in acest moment.

Va invitam sa cititi articolul complet pe site-ul Wall-Street.ro

Distribuie în social media

Author: admin

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *