Cum sa lucrezi mai putin si mai eficient

Cum sa lucrezi mai putin si mai eficient

Cum sa  lucrezi mai putin si mai eficient

Sursa: Pexels

 

Fie ca vorbim de munca sau de viata noastra privata, avem de cele mai multe ori tendinta sa facem cat mai multe, intr-un timp cat mai scurt. Insa nu ar trebui sa functioneze mereu asa. Ideal ar fi sa facem exact ce trebuie, in timpul pe care il avem la dispozitie, nu sa incercam sa mutam muntii din loc, in doar cateva ore.

Iti prezentam cateva sfaturi utile care te vor ajuta sa muncesti eficient, nu neaparat mai mult. Acel mai mult vine din concentare si din reducerea lucrurilor care te distrag.

Deleaga din activitati

Arta delegarii este o abilitate esentiala pe care va trebui sa inveti sa o stapanesti. Va fi mai dificil daca stii ca esti genul de persoana care vrea mereu sa detina controlul, daca esti perfectionist sau daca faci micromanagement, dar nu imposibil. Secretul e sa intelegi ca abilitatea de a delega te va face mai productiv.

Un studiu prezentat de revista forbes.com arata ca managerii care deleaga din activitati experimenteaza niveluri mai mici de oboseala, decat cei care nu o fac.

Concentreaza-te pe sarcini cu impact mai mare

Sunt sanse mari sa ai o lista lunga de sarcini pe care trebuie sa le rezolvi intr-o zi. Dar in loc sa te concentrezi sa le bifezi pe toate si sa-ti golesti casuta de e-mail, cel mai bine e sa te axezi pe cele care au impact mai mare pe termen lung.

Va invitam sa cititi articolul integral pe site-ul Wall-Street.ro

Distribuie în social media

Author: admin

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *