Cum sa obtii o promovare la job in 2021

Cum sa obtii o promovare la job in 2021

Cum sa obtii o promovare

Sursa:Pexels

Toata lumea isi doreste o promovare la locul de munca, insa, adevarul este ca nu toata lumea merita. In general, managerii sunt intotdeauna atenti la tipul de talente pe care le pastreaza si le promoveaza pentru ca acestea reprezinta imaginea in sine a companiei. Daca esti de parere ca meriti sa fii promovat, va trebui sa treci in revista toate lucrurile pe care le-ai facut in compania in care lucrezi si care au contribuit la dezvoltarea acesteia.

In continuare, iti prezentam cinci sfaturi pe care le poti urma ca sa ajungi sa fii promovat la job in 2021.

Arata cat de valoros esti

Este important ca in prima instanta sa arati sefilor tai cat esti de valoros si de indispensabil in companie, iar pentru asta nu e nevoie de abilitati unice sau de un talent nemaiintalnit. Tot ce trebuie sa faci este sa iti faci bine treaba si sa te straduiesti sa o faci indiferent de situatie. Desi pare ca nimeni nu vede eforturile tale, managerii tai observa, cu siguranta aceste lucruri, iar cand va veni momentul promovarilor, cu siguranta te vei numara printre primii oameni luati in calcul.

a, daca exista un set de reguli sau de abilitati care te pot face un angajat mai performant la locul de munca, ar trebui sa ti le insusesti. E important sa evoluezi, sa urmaresti trendurile din munca ta si sa nu fii tentat sa ramai cramponat mereu la abilitatile pentru care ai fost angajat. Cursul firesc este sa imbunatatesti pe cele pe care le ai, dar si sa deprinzi noi aptitudini. Adu ceva nou la masa si vei vedea ca vei obtine promovarea mult dorita.

Adopta o atitudine pozitiva

Niciun sef nu cred ca ar lua in calcul sa promoveze pe cineva care are o atitudine negativa, care creeaza o stare de tensiune printre angajati. Tot ce trebuie sa faci este sa iti mentii optimismul, sa nu adopti o atitudine rece sau acida si sa nu te plangi sarcinile care ti se dau.

Stai in banca ta cand vine vorba de barfe

Incearca pe cat de mult poti sa eviti barfele si zvonurile din companie, mai ales acum, cand unele informatii din interiorul unei firme pot fi distorsionate in contextul muncii de acasa. Barfele nu te ajuta obtii ce ai nevoie, ba mai mult, iti pun o eticheta nedreapta, de care nu ai nevoie. Poti avea o relatie buna cu ai tai colegi fara sa-i barfesti sau sa-i vorbesti de rau.

 

Va invitam sa cititi articolul complet pe site-ul Wall-Street.ro

Distribuie în social media

Author: admin

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *