LinkedIn introduce limita utilizarii comerciale in cautari

Premium.linkedin.com si help.linkedin.com ne anunta ca reteaua profesioanala a fost updata ca parte a eforturilor de a face cautarea pe LinkedIn mai relevanta pentru utilizatori.

limita utilizarii comerciale in cautari3

Mai nou, vei vedea numele si profilele tuturor persoanelor din reteaua extinsa – conexiuni de gradul 1, 2 si 3 – un nivel de vizibilitate disponibil anterior numai userilor abonati. In urma cu doar cateva luni vedeai doar prenumele, in timp ce numele erau acoperite de unele rezultate de cautare.
Acest update te ajuta sa gasesti chiar mai multe persoane decat inainte, iar profilul tau, la randul sau, va fi gasit mai usor.

Fiecare membru al LinkedIn poate naviga pana la limita comerciala de cautari permisa intr-o luna. Daca esti un utilizator care cauta frecvent pe LinkedIn, ia in considerare alegerea unui cont de Linkedin care satisface nevoile tale precum: LinkedIn Premium Business Plus, Sales Navigator sau Recruiter pentru a te bucura de cautari nelimitate in reteaua extinsa. Aceste conturi iti ofera si functii care te ajuta sa identifici si sa atragi oamenii potriviti profilului pe care il cauti, inclusiv o lista extinsa cu persoanele care au vizualizat profilul tau, cum te pozitionezi in reteaua profesionala LinkedIn, InMail, filtre de cautare avansata.

limita utilizarii comerciale in cautari2

Ce inseamna limita utilizarii comerciale in cautari

Atingand aceasta limita, inseamna ca activitatea ta pe LinkedIn are scopuri comerciale precum recrutarea sau prospectarea pietei muncii. Vei vedea afisat un status in care ti se indica ca ai consumat deja 30% din cautari, apoi statusuri la fiecare 5% cautari consumate. Dupa ce ai atins limita poti sa continui sa cauti, insa numarul rezultatelor va fi limitat.

Aceasta limita se reseteaza in fiecare zi a fiecarei luni calendaristice, iar daca ai nevoie urgenta de rezultate relevante din cautari poti sa-ti upgradezi contul prin alegerea variantei Premium. Limita nu iti afecteaza posibilitatea de a vedea conexiunile de gradul I.

LinkedIn mentioneaza ca nu poate afisa numarul exact de cautari pe care le-ai realizat si nici nu le poate oferi la solicitarea userilor. Statusurile care te instiinteaza cat ai consumat din cautari nu pot fi afisate daca research-ul este prea rapid.

Noi am testat si intr-adevar acum putem vedea si profilele persoanelor care nu sunt in baza noastra de conexiuni, un feature util care ne ajuta sa descoperim cei mai potriviti candidati. Limita utilizarii comerciale in cautari poate fi atinsa chiar si intr-o zi de cautari intense, dar azi incepe o noua luna :).

Voi ce experiente ati avut cu update-urile LinkedIn?

 

Distribuie în social media

Author: admin

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *