Munca remote: Cum sa lucrezi organizat si eficient de acasa

Munca remote: Cum sa lucrezi organizat si eficient de acasa

Munca remote

Sursa:Pexels

Romanii vor sa munceasca de acasa si dupa pandemie. In ultimul an, cei mai multi angajati au invatat sa se acomodeze noului stil de lucru si sa fie productivi, chiar daca mentin legatura cu colegii si clientii de la distanta, din confortul casei.

Pentru a fi eficient cand lucrezi remote, rutina este esentiala. Drept urmare, este indicat sa planifici orele de lucru si sa nu ignori viata personala. Mai mult decat atat, crearea unui spatiu bine delimitat in care iti desfasori activitatea profesionala este o masura esentiala.

Spatiul de lucru este un factor care influenteaza productivitatea, fie ca lucrezi de acasa, fie ca mergi la birou. Confortul joaca un rol important, de aceea designul spatiului de lucru este un element de care e bine sa tii cont cand alegi sa lucrezi de acasa.

Daca locuiesti intr-o casa mica si nu ai o camera pe care sa o poti folosi doar pentru a-ti desfasura sarcinile de serviciu, este recomandat sa iti alegi un spatiu din locuinta pe care sa il asociezi cu jobul. Astfel, vei putea intra mai usor in starea ideala pentru lucru.

Sufrageria este locul in care poti sa iti creezi un spatiu de lucru confortabil. Este recomandat sa alegi mobila pentru living care sa nu incarce prea mult camera, dar care sa fie practica.

Va invitam sa cititi articolul complet pe site-ul Wall-Street.ro

Distribuie în social media

Author: admin

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *