Noi provocari pe piata muncii

Noi provocari pe piata muncii

Corina Diaconu, Managing Director al agentiei de recrutare ABC Human Capital are o interventie la Jurnalul Economic de la DIGI24 din data de 1 Mai 2020 legata de noile provocari de pe piata muncii. – min 18:57

„In momentul de fata toata piata este afectata, in afara de cateva domenii care continua sa functioneze. Evident, nici zona de HR nu este lipsita de astfel de evenimente. Majoritatea companiilor a optat pentru amanarea anumitor proiecte, atat in zona de recrutare, cat si pentru servicii de training sau evaluare, insa, din fericire, sunt doar amanate aceste proiecte, nu si anulate.”, declara Corina Diaconu.

„Anul trecut a fost o piata a angajatilor si era un deficit de peste 1 milion de angajati in piata muncii. In momentul de fata, balanta se va echilibra si sunt foarte multe companii care au concediat, sunt multe contracte de munca suspendate. Au ramas doar cateva domenii care in continuare vor face angajari chiar si in aceste momente.” declara Managing Directorul agentiei de recrutare ABC Human Capital.

Va invitam sa ascultati intreg interviul pe website-ul digi24.ro de la minutul 18:57.

Distribuie în social media

Author: admin

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *