Provocarile muncii de acasa si cum le poti face fata

Provocarile muncii de acasa si cum le poti face fata

provocarile muncii de acasa

Sursa: Pexels

Un raport intocmit de UNILO (United Nations International Labour Organization) a descoperit ca angajatii sunt mai productivi atunci cand lucreaza in afara locurilor conventionale, insa, in acelasi timp, sunt mai vulnerabili la programe lungi de munca, la un ritm mai alert si, in unele cazuri, un nivel mai ridicat de stres.

In continuare poti citi mai multe despre principalele provocari ale muncii de acasa si ce masuri poti lua pentru a le face fata.

Ai obiceiuri nesanatoase

Munca intelectuala tinde sa implice activitati sedentare, indiferent de unde lucrezi. Cu toate acestea, atunci cand lucrezi de acasa este mai usor sa deprinzi obiceiuri nesanatoase.

O problema frecventa in cazul persoanelor care lucreaza remote este faptul ca nu au un spatiu dedicat. Cum chiria pentru un apartament mai mare poate implica si costuri suplimentare, multa lume alege sa lucreze de pe canapea sau sa improvizeze un colt din casa pe post de birou. Drept urmare, risti sa te confrunti cu dureri de spate. Acestea pot fi combatute daca optezi pentru un scaun de birou de calitate, pentru o perna lombara cu memorie sau o minge medicinala.

Va invitam sa cititi articolul integral pe site-ul Wall-Street.ro

Distribuie în social media

Author: admin

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *