Sfaturi de cariera pe care nu ti le spune nimeni

Sfaturi de cariera pe care nu ti le spune nimeni

Sfaturi de cariera

Sursa: Wall-Street.ro

Pentru a ajunge la performanta in domeniul in care activezi nu exista o reteta sigura. Insa, exista cateva variabile pe care le poti controla pentru a fi cat mai bun si pentru a-ti dezvolta abilitatile. Sfaturile si recomandarile generale sunt importante, iar mentalitatea este un element esential.

Specialistii in resurse umane ofera cateva sfaturi de cariera mai putin cunoscute care pot face diferenta.

Alege un job cu impact

Indiferent de profesia pe care o alegi este important ca acesta sa aiba impact, sa aduca valoare adaugata si sa schimbe viata celor din jur. Tocmai din acest motiv, munca ta va fi relevanta si va trebui sa o faci cat de bine poti. Un job care creeaza impact iti va aduce satisfactii mai mari.

Nu iti limita oportunitatile de cariera

Un alt sfat mai putin cunoscut tine de capacitatea de a tine deschise oportunitatile de cariera si de a te adapta la schimbari. Nu te limita la drumul initial pe care ti l-ai ales. Gaseste modalitate conexte de a apela la cunostiintele anterioare. Ultimul tau job nu este niciodata ultimul tau job.

Fii „acea persoana” la care apeleaza toti

Persoanele care exceleaza intr-un domeniu atrag aprecieri constante din partea colegilor si a superiorilor. Toate lumea „cauta” astfel de persoane pentru ale solicita expertiza. Este important sa fii acea persoana la care apeleaza toata lumea si caruia i se cere parere.

Va invitam sa cititi articolul complet pe site-ul Wall-Street.ro.

 

Distribuie în social media

Author: admin

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *