Studiu: Unul din cinci angajati se simte deprimat din cauza pandemiei

Studiu: Unul din cinci angajati se simte deprimat din cauza pandemiei

Unul din cinci angajati deprimat din cauza pandemiei

Sursa: Pexels

Aproximativ 20% dintre angajaţii care au participat la un studiu spun că se simt deprimaţi şi doar o treime dintre cei care au avut nevoie de consiliere psihologică au apelat la această formă de ajutor, se arată într-un studiu realizat de platforma de recrutare online eJobs.

„Ultimele 12 luni au adus schimbari majore in viata romanilor, atat in plan personal, cat si profesional. Cum elementul de control a fost limitat asupra multora dintre aceste schimbari, echilibrul emotional al angajatilor si al candidatilor a fost adesea pus la incercare, iar cel mai recent sondaj derulat de eJobs Romania arata ca starea de spirit pe care o invoca cei mai mult respondenti este incertitudinea, asociata cu o puternica teama de viitor. O treime dintre cei care au participat la studiu spun, insa, ca au o perspectiva mult mai clara aupra prioritatilor din viata lor si tot atatia declara ca ultimul an i-a facut mai puternici si sunt, prin urmare, optimisti cu privire la ce urmeaza sa se intample”, potrivit studiului.

Cu toate acestea, dupa un an deloc usor, 20% dintre participantii la cercetare se simt deprimati. Lor li se alatura destul de multi respondenti care spun ca si-au pierdut echilibrul emotional in pandemie sau care se simt singuri.

Va invitam sa cititi articolul integral pe site-ul Economica.net.

Distribuie în social media

Author: admin

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *