Topul celor mai scumpe tari in care poti lucra

Topul celor mai scumpe tari in care poti lucra

Cele mai scumpe tari

Sursa:Pexels

Japonia a devenit cea mai scumpa tara in care poti lucra, depasind Marea Britanie, potrivit unui raport recent. Pachetul mediu pentru expati din Japonia costa angajatorii 405.685 de dolari, mai mult decat orice alt centru de afaceri international, conform sondajului „MyExpatriate Market Pay”, realizat de compania de date ECA International.

Alte state care s-au clasat pe primele locuri pe lista costurilor globale au fost India, China si Hong Kong. De asemenea, Franta, Statele Unite, Elvetia, Argentina si Taiwan au completat primele zece locuri.

Studiul, care ia in considerare salariile numerar, beneficiile si taxele, indica o crestere a costului global al pachetelor de expatriati la nivel mediu din Japonia. Se produce chiar si in alte parti ale lumii, cand pretul cazarii si beneficiile au fost afectate din cauza pandemiei, scrie CNBC.

Lee Quane, directorul regional al ECA, a explicat faptul ca Japonia a devenit cea mai scumpa tara din cauza fluctuatiilor valutare, avand in vedere ca yenul japonez a ramas stabil comparativ cu dolarul american, in 2020.

Studiul anual are rolul de a ajuta companiile in relocarea expatilor, in functie de costuri. De regula, marile companii asigura cazare, taxe scolare si transport pentru angajatii detasati.

Va invitam sa cititi articolul integral pe site-ul Wall-Street.ro.

Distribuie în social media

Author: admin

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *