Topul salariilor în telecomunicații, FMCG, banking pentru 2016

Companiile profită de creșterea economică și au în plan pentru 2016 să crească salariile și să acorde bonusuri de până la 20% în IT, notează Biz.

“Tendinta de crestere salariala se manifesta cam in toate industriile pentru ca schimbarea in bine a mediului economic incurajeaza companiile sa aiba din nou planuri de evolutie si dezvoltare”, declara Corina Diaconu, Managing Director ABC Human Capital. Salariile au fost pe un trend ascendent in 2015 si vor continua sa creasca si in 2016, adauga managerul.

„Industria IT acorda cele mai mari salarii de pe piata”, spune Corina Diaconu. Pentru 2016, estimeaza cresteri salariale cuprinse intre 5 si 20% in IT si top management.

La polul opus se afla domeniul bancar, unde nici anul acesta nu sunt asteptate cresteri salariale. In 2015, doar top managerii din banci au beneficiat de pachete salariale extrem de bune, insa zona operationala a fost afectata mai mult de reorganizari si stagnari salariale decat de cresteri.

Revista Biz si ABC Human Capital au intocmit in exclusivitate un top al celor mai mari salarii si bonusuri extrasalariale pe care le primesc un CEO si un CFO in telecomunicatii, un director general in farma si FMCG, precum si salariile din domeniul bancar. Detalii aici

Distribuie în social media

Author: admin

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *