Tot mai multi angajati se simt suprasolicitati

Tot mai multi angajati se simt suprasolicitati

Multi angajati se simt suprasolicitati

Sursa: Pexels

Tot mai multi angajati se simt suprasolicitati si o mare parte dintre ei iau in calcul sa isi schimbe jobul anul acesta, potrivit unui sondaj realizat de Microsoft la nivel global in care au fost chestionati 30.000 de angajati si angajatori din 31 de tari.

Pe de alta parte, majoritatea liderilor din companiile care au participat la studiu considera ca perioada  aceasta le aduce prosperitate, comparativ cu doar 23% din angajati care au declarat acest lucru.

Aproape jumatate dintre respondenti (46%) au declarat ca intentioneaza sa se mute intr-o locatie noua anul acesta si ca se gandesc sa lucreze cat mai mult de acasa

Productivitatea autoevaluata a ramas aceeasi sau mai mare pentru multi angajati in ultimul an, dar la efecte asupra echilibrului dintre viata personala si cea privata. 54% dintre angajati au declarat ca se simt suprasolicitati, iar 39% se simt epuizati. Totodata, studiul arata ca exista numeroase semnale de extenuare digitala pe care o simt angajatii.

Din studiul realizat de Microsoft reiese ca angajatii din Generatia Z (cei cu varste intre 18-35 de ani) sunt cei mai afectati de de masurile de izolare impuse in diverse state pentru a limita raspandirea COVID-19. Acestia au declarat ca desi au intrat mai devreme in campul muncii, se simt singuri si nu au parte de sprijinul necesar din cauza contextului actual.

Va invitam sa cititi articolul integral pe site-ul Wall-Street.ro.

Distribuie în social media

Author: admin

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *