Un model hibrid de munca va continua dupa pandemie

Un model hibrid de munca va continua dupa pandemie

Model hibrid de munca

Sursa: Pexels

 

Fondatorul companiei Zoom, Eric Yuan, a estimat ca dupa pandemie nu se va reveni complet la lucrul de la birou, ci se va opta une un model hibrid de munca in care telemunca va fi determinanta.

Cu ocazia conferintei Web Summit 2020 din Portugalia, eveniment dedicat noilor tehnologii si economiei digitale, specialistul a mai explicat ca platformele video vor fi utilizate nu doar pentru serviciu, ci si pentru educatie.

„Sa zicem ca pandemia se incheie maine. Ne vom intoarce la birou? Nu cred ca se vor intoarce toti angajatii. Este foarte probabil ca vom avea un model hibrid”, a declarat Eric Yuan.

Antreprenorul a dat asigurari ca modul in care se lucreaza, se traieste si se invata s-a schimbat foarte mult si de aceea crede ca platformele precum Zoom vor continua sa aiba un rol important cand se va incheia pandemia.

„Este bine pentru schimbarile climatice si pentru productivitate”, a subliniat Yuan, care a apreciat ca pe viitor vor exista mai putine calatorii de afaceri, avand in vedere ca multe dintre ele se pot solutiona prin videoconferinta.

Va invitam sa cititi articolul complet pe site-ul Economica.net.

Distribuie în social media

Author: admin

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *