Zilele Biz 2017, ediţia a 16-a

Zilele Biz 2017, ediţia a 16-a

 

De 16 ani, Zilele Biz este cel mai mare eveniment business-to-business si cel mai relevant eveniment de afaceri din România. Eveniment de referinţă în mediul de afaceri românesc, Zilele Biz a avut loc in perioada 20 – 24 Noiembrie la ARCUB, București si s-a adresat în fiecare dintre cele cinci zile câte unui domeniu de business: Ziua 1- Antreprenoriat, Ziua 2- Inovaţie, Ziua 3 – Management, Ziua 4- CSR, Ziua 5- Media şi Marketing.

Audienţa evenimentului este specializată pe fiecare zi, reunind cca 2500 top şi middle manageri, antreprenori, specialişti în comunicare, consultanţi, investitori, reprezentanţi ai oficialităţilor şi ONG-urilor, decision makeri şi reprezentanţi ai media.

Cu fiecare ediție, Zilele Biz se diferențiază de celelalte evenimente din piață prin invitați și conținut de calitate și invitați care înteleg că o prezentare bună nu inseamna un “profil de companie”.

La Zilele Biz se spun în premieră povești despre succese și ratări, lecții de viață care schimbă destine de business și te ajută să întelegi în ce direcție trebuie să mergi.

Va prezentam mai jos cateva video-uri de la Zilele Biz 2017:

  • Noile provocări ale antreprenoriatului, BizSuccesul amorțește de multe ori spiritul antreprenorial și companiile ajung la un moment de stagnare pe care nu reușesc să-l depășească. Pentru a trece la nivelul următor, antreprenorul trebuie să gândească altfel decât în perioada de dezvoltare a businessului. Este momentul când viziunea trebuie să se combine fericit cu o strategie clară, pentru un plan care să ducă afacerea pe o nouă treaptă de dezvoltare.Mircea Turdean, director general Farmec

    Mircea Turdean a preluat în anul 2010 conducerea companiei Farmec, după o experienţă de 17 ani, acumulată în departamente cheie ale producătorului clujean de cosmetice. Sub conducerea sa, Farmec a devenit cel mai mare producător român de cosmetice, consolidându-şi poziţia pe piaţa locală şi pătrunzând pe pieţele altor circa 30 de state.

  • Mirela Drăgoi, Co-fondator Pet Star HoldingA construit din anii ’90 un business care a devenit cel mai mare producător de preforme PET din Balcani. Mirela Drăgoi, președintele executiv al Pet Star Holding, se concentrează acum pe consolidarea poziției regionale și extinderea gamei de produse.
  • Doina Cepalis, Proprietar Te-RoxGrupul Te-Rox este format din trei companii ce administrează șase unități de producție în trei județe, Neamț, Iași și Botoșani. Te-Rox produce scaune auto pentru copii.
  • Creativity with a Purpose 1 – panel de discuții
  • Creativity with a Purpose 2

Ema Prisca, Independent Creative Director
Este Creative Director, Writer și Brand Strategist cu o amplă experiență în industria de comunicare, construcție de brand și storytelling. De câțiva ani, colaborează cu compania de de inovație Red Box din Mexic și susține cursuri de creativitate în comunicare la Tec de Monterrey University (Mexic). Și-a început cariera în 1999 la Publicis, în București, au urmat Leo Burnett (Senior Copywriter în perioada 2001 – 2006) și BBDO (Executive Creative Director în 2010 – 2011). Între 2011 și 2012 a fost Creative Partner la Kardumen (Barcelona) și Executive Creative Director la Geometry Global România, iar între 2012 – 2014 a fost Executive Creative Director la Windfor’s Georgia (Tiblisi).

Alina Gavrilă, Creative Director, Gavrilă & Asociații
A debutat în publicitate în noiembrie 1992 ca Art Director la OFC/DMB&B, a devenit apoi Creative Director și Executive Creative Director tot la OFC/DMB&B, agenție care între timp și-a schimbat numele în D’Arcy. Din 2002 conduce Gavrilă&Asociații și de câțiva ani este implicată în câteva dintre proiectele The Institute – Romanian Design Week, Diploma și, de curând, Cartierul Creativ. A jurizat în festivaluri precum Ad Print și EuroBest și ține seminarii de branding personal.

Raluca Feher, Creative Director, CAP
Este jurnalist, om de publicitate, scriitor, călător și fondator al Frontline Club Bucharest. A fost reporter de televiziune, corespondent de război, copywriter, director de creație și director de strategie. Este unul din creativii români care a câștigat cele mai multe premii EFFIE și copywriterul care a adus primul Golden Watch pentru România. În momentul de față, este director de creație și strategie la agenția Cap, dar face consultanță de comunicare și pentru alte branduri care nu sunt în portofoliul agenției.

Tom Hidvegi, Creative Excellence Marketing Manager, Coca-Cola Central Eastern Europe
Absolvent al Cannes Creative Leadership Program, student al programului de MBA al Berlin School of Creative Leadership și blogger pe The Huffington Post, Tom Hidvegi este în prezent Creative Excellence Marketing Manager, Coca-Cola Central Eastern Europe. Anterior acestei poziții a lucrat timp de aproape 20 de ani pe zona de strategie pentru agenții de top din Europa Centrală și de Est.

Moderator: Anca Ungureanu, Head of Identity & Communication, UniCredit Bank
Are o experiență de peste 15 ani în comunicare, deținând această responsabilitate încă din 2009, timp în care a coordonat acțiunile strategice de comunicare ale UniCredit Bank și proiectele de implicare în comunitate. Este absolventă a unui EMBA la Berlin School of Creative Leadership și este Certified Sustainability Practitioner – Institute of Environmental Management & Assesment. Din 2016 este membru al Boardului Asociației “Invingem Autismul” și activ implicată în acțiunile de fundraising ale acestei organizații, iar din ianuarie 2017 co-fondator și curator al Beans&Dots specialty coffee shop & concept store.

 

 

Author: admin

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *