Piata muncii este in schimbare

Piata muncii este in schimbare

Numarul romanilor care a ramas fara serviciu a crescut constant in ultimele luni, iar piata fortei de munca a inceput sa se schimbe.

Corina Diaconu, Managing Director al agentiei de recrutare ABC Human Capital, discuta la Jurnalul Digi24 despre schimbarile de pe piata muncii in timp de pandemie:

„Cea mai mare schimbare pe care o traim cu totii este cea legata de munca online. Este o metoda la care au apelat foarte multe companii. Chiar si acum dupa terminarea starii de urgenta, majoritatea angajatorilor opteaza pentru a pastra acest mod de lucru.”

„Angajatii au avut ocazia sa testeze munca de acasa, au constatat ca sunt performanti si dorinta lor este sa continue pe cat posibil si cu aceasta modalitate.”

„Sunt cautari in mai multe domenii: IT, servicii financiare, marketing, inginerie, vanzari, insa dincolo de ariile de activitate, angajatii isi doresc sa fie parte dintr-o companie stabila.”

Va invitam sa ascultati intreg reportajul de la Jurnalul de la ora 12:00 din 8 August 2020 pe website-ul digi24.ro de la minutul 10:13.

Distribuie în social media

Author: admin

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *