Romania in topul celor mai bune tari pentru munca de acasa

Romania in topul celor mai bune tari pentru munca de acasa


Romania se afla printre cele mai bune tari in care sa muncesti de acasa, potrivit unui studiu realizat de o publicatie din Marea Britanie. Romania ocupa locul trei in acest top fiind depasita de Canada si de Marea Britanie. Printre motive se numara internetul de mare viteza si pretul redus al acestuia.

Corina Diaconu, Managing Director ABC Human Capital, a explicat pentru Observator de ce Romania se situeaza pe locul trei in lume in topul celor mai bune tari pentru telemunca.

“Romanii s-au dovedit a fi extrem de adaptabili in toata aceasta perioada pandemica. Viteza la internet ajuta foarte mult si, cumva, ne-a permis sa ne desfasuram activitatea in bune conditii, fara sa avem dificultati de natura tehnica, iar abilitatile romanilor de a lucra cu toate aceste device-uri sunt recunoscute. Acesta este si unul dintre motivele pentru care marile companii de IT au fost interesate de Romania si sunt in continuare interesate pentru ca exista aici un bazin de talente extrem de interesant pentru ei”, a precizat specialistul in resurse umane.

Va invitam sa urmariti materialul integral  pe site-ul ObservatorNews.ro.

Distribuie în social media

Author: admin

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *