Top angajatori 2020 in Romania: Cele mai apreciate companii de catre angajati

Top angajatori 2020 in Romania: Cele mai apreciate companii de catre angajati

Top Angajatori 2020

Sursa: Pexels

 

Cele mai apreciate companii din Romania in 2020 au fost Microsoft Romania, 2Checkout (Verifone), Nobel, Softbinator Technologies si Cornerstone Technologies, conform “Top angajatori 2020”, clasament realizat de platforma Undelucram.ro.

Microsoft a revenit pe prima pozitie in top dupa ce a mai ocupat acest loc in 2018 si in 2016.

Producatorul de software se afla intre primele cinci locuri inca din 2016, de la prima editie a clasamentului. Anul trecut, prima pozitie in clasamentul general era ocupata de compania de gestionare a creantelor KRUK Romania.

Pentru prima data un business de educatie se afla in acest top al angajatorilor prin reteaua de scoli de programare pentru copii Logiscool Romania.

Intre primele zece locuri din top, sapte pozitii sunt ocupate de companii de tehnologie. Restul sunt companii din domenii precum: auto (Autonom), financiar (KRUK Romania) si retail (Decathlon Romania).

Printre companiile care s-au regasit si anul trecut in top se numara: Microsoft Romania, 2Checkout (now Verifone), Nobel, Cegeka Romania, KRUK Romania si Decathlon Romania.

Clasamentul a fost alcatuit pe baza unui indice obtinut din media notelor acordate angajatorilor de catre angajati sau fosti angajati si numarul de recenzii inregistrate in platforma. Evaluarea a fost realizata pe baza unor criterii precum oportunitatile de avansare, pachetul salarial, managementul, timpul liber versus timpul la birou, procedurile, valorile companiei.

Toprul angajatorilor 2020 la nivel national, indiferent de domeniul de activitate este urmatorul:

Microsoft Romania
2Checkout (now Verifone)
Nobel
Softbinator Technologies
CornerstoneTechnologies
Autonom
Cegeka Romania
KRUK Romania
Logiscool Romania
Decathlon Romania

Va invitam sa cititi articolul integral pe site-ul Revista Biz.

Distribuie în social media

Author: admin

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *