3 aplicatii gratuite pentru smartphone care te pot ajuta sa fii performant la job

Smartphone-ul poate fi considerat cu adevarat asistentul nostru personal. Ne permite sa navigam pe Internet, sa ne verificam inboxul si sa trimitem e-mailuri, sa vedem filme sau sa ascultam muzica. Practic, un smartphone ne ajuta sa fim conectati 24/7 cu tot ceea ce se intampla in lumea aceasta. Mai mult, prin aplicatiile sale, putem sa ne gestionam cu o mai mare usurinta activitatile profesionale si sa fim mult mai productivi!

aplicatii gratuite pentru smartphone

 

 

Asadar, faceti cunostinta cu trei dintre cele mai apreciate aplicatii gratuite pentru smartphone, care iti pot transforma smartphone-ul intr-un partener de incredere:

Trello – este un sistem de planificare si organizare pentru proiecte complexe, fiind extrem de flexibil, intuitiv si colaborativ.

Dropbox – este cu siguranta aplicatia mea favorita, deoarece sistemul acesta este bazat pe serviciul de cloud-computing sau de stocare online a fisierelor. Dropbox este o aplicatie indispensabila pentru persoanele care obisnuiesc sa lucreze de la calculatoare diferite pe parcursul zilei. Orice modificare realizata de user, se actualizeaza imediat pe toate dispozitivele pe care este instalata aplicatia Dropbox. Puteti renunta la stick-urile de memorie, deoarece fisierele incarcate cu Dropbox va vor insoti pretutindeni.

UberConference – este o aplicatie ce permite realizarea de conferinte telefonice. Userul selecteaza participantii din agenda de contacte a telefonului, iar aplicatia preia automat responsabilitatile realizarii unei conferinte – trimiterea de invitatii pentru participare, realizarea apelurilor si inregistrarea discutiei. Mai mult de atat, aplicatia indica de fiecare data cine vorbeste intr-un anumit moment, oferind chiar si informatii din profilul social al persoanei respective.

 Citeste si despre Cum sa-mi usurez munca la birou! 

 

Distribuie în social media

Author: Corina Diaconu

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *