Ce a văzut un manager de top din HR-ul Microsoft la piața de talente românească

Ce a văzut un manager de top din HR-ul Microsoft la piața de talente românească: „Nu știu cum ați făcut. Pe LinkedIn, 21% dintre femeile din România au abilități și pregătire tehnică. În alte țări observăm procente de 5-6%”

Talentul proverbial al românilor cu privire tehnologie și tehnologia informației nu e un mit. În marile companii din lume, româna este una dintre principalele limbi vorbite.

Enumerați-mi 3 sfaturi pe care le-ați da unui părinte. Cum ar trebui să-l pregătească pe copil pentru jobul zilei de mâine?

Unul dintre lucrurile despre care am vorbit este nevoia de agilitate mentală reală, capacitatea de a schimba rapid sarcinile pe care le ai la muncă și capacitatea de a învăța. Și ceea ce am descoperit este că cei mai de succes oameni sunt cei care se pot descurca într-o situație nouă, un mediu nou.

Acesta ar fi al doilea sfat: trebuie să-ți iubești ceea ce faci.

Abilitatea de a lucra cu întregul spectru de oameni este foarte importantă.

Ca să rezumăm: să ai agilitatea minții, să ai abilitatea de a construi rețele și de a munci cu oameni tot mai diferiți și să-ți placă cu adevărat ceea ce faci, toate acestea te ajută să ai succes.

Va invitam sa cititi intreg interviul pe websiteul republica.ro

Distribuie în social media

Author: admin

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *