Cum vad angajatii munca de acasa dupa 7 luni

Cum vad angajatii munca de acasa dupa 7 luni

Cum vad angajatii munca de acasa

Sursa: Pexels

Cum vad angajatii munca de acasa dupa aceasta perioada lunga? Au trecut mai bine de 7 luni de cand  Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat epidemia de coronavirus oficial pandemie. In acest timp  tot  mai multe persoane au inceput sa lucreze de acasa.

Potrivit unui studiu realizat de compania HP privind evolutia fortei de munca, multi dintre angajati privesc viitorul cu incredere.  Astfel 62% dintre lucratorii din SUA si 59% din Europa spera ca aceasta situatie sa duca la conditii de munca mai bune in viitor.

Siguranta locului de munca ramane  principala preocupare pentru mai mult de o treime din angajatii care lucreaza la birou.

Temerile legate de posibile scaderi de salarii din urmatoarele luni s-au transformat in motivatie pentru a creste  performanta la locul de munca, au mai precizat realizatorii studiului.

In timp ce majoritatea angajatilor se simt sustinuti de managerii lor, o alta parte sunt de parere ca le lipsesc resursele proprii si mecanismele pentru a reusi.

Studiul mai arata ca angajatorii trebuie sa ofere in continuare instrumentele si instruirea potrivite pentru a se asigura ca echipele lor reusesc intr-un mediu in continua schimbare.

Va invitam sa cititi articolul complet pe site-ul Wall-Street.ro.

Distribuie în social media

Author: admin

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *