CV-ul in format video ar putea creste sansele de angajare

CV-ul in format video ar putea creste sansele de angajare

CV in format video

Sursa: Wall-Street.ro

Peste 65% din angajati cred ca e greu sau chiar foarte greu sa gasesti un nou loc de munca in aceasta perioada, cu riscuri foarte mari pentru economie cauzate de epidemia de Covid-19, arata datele unui sondaj realizat de platforma de recrutare online BestJobs.

BestJobs lanseaza CV-ul video, o solutie inedita pe piata muncii din Romania prin care candidatii pot sa-si puna si mai bine in valoare abilitatile si se pot evidentia in fata angajatorilor.

CV-ul video poate fi inregistrat si adaugat informatiilor deja disponibile in CV-ul traditional direct in platforma BestJobs. Astfel, candidatii au posibilitatea sa se prezinte, in maximum un minut, si sa-si puna in valoare aptitudinile si realizarile profesionale, inregistrarea fiind accesibila imediat angajatorilor, impreuna cu CV-ul traditional.

Componenta video a CV-ului vine in contextul strategiei platformei de a sprijini candidatii sa-si gaseasca mai usor un job si de a simplifica in acelasi timp procesul de selectie a candidatilor potriviti pentru angajatori.

Poate face diferenta un CV in format video?

Aproape 47% dintre participantii la un sondaj BestJobs considera ca un video de prezentare poate fi un diferentiator important atunci cand isi cauta job si alti 34% sunt de parere ca un astfel de CV le va permite sa se exprime intr-un mod mai creativ decat o pot face in scris.

Va invitam sa cititi articolul integral pe site-ul Wall-Street.ro

Distribuie în social media

Author: admin

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *