Top 10 cele mai fericite job-uri

Unul dintre statusurile din social media de azi aduce in prim plan intr-un mod simpatic starea de spirit a romanilor la volan in drum spre job. Am uitat sa zambim cu gandul la task-urile pe care le avem la birou si deadline-urile apasatoare care se apropie. Secretul consta in a face ceea ce ne place. Iata care sunt cei mai fericiti angajati, cu un job deloc plictisitor, ci deschis provocarilor si motivatiilor personale si profesionale.


fericit la locul de munca1

sursa foto: http://bemozza.org/

Site-ul american, cunoscut pentru tips-urile valoroase pentru cariera, CareerBliss.com a realizat un top al job-urilor in care profesionistii sunt cei mai fericiti. Pentru a realiza acest top au fost evaluate elementele care contribuie la fericirea angajatilor cum ar fi: relatia cu managerul, cu echipa, beneficiile si recompensarile, oportunitatile de avansare profesionala, mediul de lucru, workflow-ul si responsabilitatile zilnice. Datele au fost stranse de la 35.000 de profesionisti care au vizitat site-ul CareerBliss.com de la inceputul anului 2015. Fiecare dintre pozitiile din lista cere maxim 2 ani de experienta.

In general, angajatii din domeniul IT sunt cei mai fericiti si mai motivati angajati, la aceasta stare de spirit contribuie si pachetul de beneficii pentru care companiile de profil sunt in concurenta: salariul, proiectele in care sunt implicati, training-uri, testare de noi feature-uri, echipa smart-funny, cu oameni faini de la care pot invata, apropierea sediului companiei de casa angajatului.

Exista si job-uri de assistant consultant care presupun consilierea managerului pentru implementarea unor solutii profitabile pentru companie, reducerea costurilor si cresterea profitului. Acestea ofera satisfactie pentru ca angajatul este vazut ca un consultant a carui opinie conteaza.

Cei dintre voi care lucreaza in marketing, HR sau office management zambesc zilnic in ciuda proiectelor mai mult sau mai putin stresante. Interactiunea cu oameni din diverse domenii, schimbul de experienta, ritmul dinamic si provocator de lucru, precum si posibilitatea de a vorbi despre problemele intampinate ii fac pe specialistii din aceste domenii sa fie cu zambetul pe buze.

Iata top 10 cele mai fericite job-uri:

sursa foto: www.devenlab.com

 1. Assistant consultant
  assistant consultant
  sursa foto: http://steamunpowered.eu/
 2. Game Developergame developer
 3. Ingineringinerisursa foto: http://michaelhyatt.com/
 4. Executive AssistantPretty businesswoman smiling confidently at you while working on her laptop at her desk - copyspace
  sursa foto: http://essentialsofbusiness.ufexec.ufl.edu/
 5. Marketing Assistantmarketing assistant
  sursa foto: http://resources.workable.com/
 6. Recrutor
  Job interview. Businesswoman having a job interview. [url=http://www.istockphoto.com/search/lightbox/9786622][img]http://dl.dropbox.com/u/40117171/business.jpg[/img][/url]sursa foto: shutterstock.com
 7. Asistent Laboratorassitent laborator
  sursa foto: www.lyxmxx.com
 8. Programator softwaresoftware programatorsursa foto: http://www.securitydesigned.com/
 9. Help Desk TechnicianHelp Desk Techniciansursa foto: http://xiliumonline.com/
 10. IT Assistantman in blue suit shaking hands with virtual hand

Ti-a placut articolul? Citeste si despre Cum sa fiu fericit la job!

Author: admin

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *