Top beneficii extrasalariale pe care sa le acorzi angajatilor in 2022

Top beneficii extrasalariale pe care sa le acorzi angajatilor in 2022

Beneficii extrasalariale

Sursa: Pexels

In ultimii ani, beneficiile extrasalariale au cunoscut o crestere semnificativa in incercarea companiilor de a atrage si a pastra angajatii.

Din ce in ce mai multe companii s-au concentrat sa puna la dispozitie angajatilor o varietate de beneficii centrate pe ingrijire, flexibilitate si pe zona de wellbeing.

Pentru ca se apropie finalul anului, tot mai multi angajatori incep sa se gandeasca si sa construiasca strategia de buget pentru 2022, iar daca si tu te numeri printre acestia, ar trebui sa iei in calcul cele 5 beneficii cheie de mai jos.

Abonament la platforme de continut pentru dezvoltare personala si profesionala

Invatarea si performanta devin tot mai importante in aceasta perioada si multi dintre angajati isi doresc sa isi perfectioneze abilitatile. Angajatorii pot oferi acces la platforme pentru dezvoltare personala si profesionala prin intermediul sesiunilor online de training sau workshop-uri. Astfel, vei obtine un dublu castig: vei avea angajati care se bucura de mai multa incredere si dezvoltare in plan personal si care, in acelasi timp, se vor simti mai motivati in plan profesional.

Abonament la Bookster

Cititul, asa cum au demonstrat-o de-a lungul timpului tot mai multe studii, ajuta angajatii sa fie mai putin stresati. In plus, acesta contribuie la dezvoltarea imaginatiei si a creativitatii. Poti oferi angajatilor tai un astfel de beneficiu printr-un abonament la Bookster, o platforma care aduce cartile mai aproape de oameni. Astfel, le oferi angajatilor tai accesul la resurse de actualitate, carti si articole din domenii diverse.

Atunci cand angajatii tai sunt fericiti si au parte fie de un progres profesional sau unul personal, acest lucru se va reflecta in mod implicit si la nivelul business-ului pe care il detii.

Va invitam sa cititi articolul integral pe site-ul Wall-Street.ro

Distribuie în social media

Author: admin

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.