Topul beneficiilor pentru angajati, de Sarbatori: cardurile cadou, pensiile facultative Pilon 3 si cardurile culturale

Topul beneficiilor pentru angajati, de Sarbatori: cardurile cadou, pensiile facultative Pilon 3 si cardurile culturale

Corina Diaconu interventie Observator

Corina Diaconu, Managing Director ABC Human Capital

Decembrie este luna in care angajatorii rasplatesc eforturile angajatilor si pregatesc pachete de beneficii. Pachetele de beneficii s-au adaptat vremurilor, pandemia a schimbat prioritatile: serviciile de masaj, abonamentele la sala si petrecerile de Craciun aproape ca au disparut.

In top sunt acum cardurile cadou, pensiile facultative Pilon 3 si cardurile culturale. Ca sa isi fidelizeze angajatii, dar sa nu aiba nici ei de pierdut, majoritatea angajatorilor ofera salariatilor beneficii pe care le pot deduce.

Corina Diaconu, Managing Director ABC Human Capital  a oferit mai multe detalii  in cadrul jurnalului Observator Antena1.

„Se acorda destul de multa atentie asigurarilor medicale, asigurarilor de viata si cumva beneficiile extrasalariale acordate au migrat catre zona beneficiilor care pot fi neimpozitate”, a precizat expertul in resurse umane.

Codrut Nicolau, director platforma beneficii a decarat: „Vedem o crestere foarte mare a cardurilor de tichete cadou. Se pot acorda in valoare de 150 de lei, au fiscalitate zero la suta atat pentru angajator, cat si pentru angajat. Vedem o crestere a cardurilor de vacanta, vedem o crestere a cardurilor de tichete de masa. Cardul cultural este o supriza mai mult decat placuta.”

 

Va invitam sa urmariti materialul integral pe site-ul ObservatorNews.ro

 

Distribuie în social media

Author: admin

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.