Must-have! Top 3 aplicatii utile Android si iOS


Acum fix un an v-am prezentat cum 3 dintre cele mai apreciate aplicatii gratuite pentru mobile ne pot fi de ajutor in munca noastra de zi cu zi de la birou. Asadar, am dorit sa continui traditia si sa va introduc alte 3 astfel de aplicatii la fel de utile.

aplicatii utile android si iOS

 

Focus Lock (valabil pentru Android) – dupa cum sugereaza si numele, aceasta aplicatie blocheaza toate sursele care ar putea sa ne distraga atentia. Fiecare utilizator poate sa isi puna un “lock” peste anumite aplicatii si sa seteze un time frame in care sa nu fie deranjat de diferitele notificari primite pe telefon. Tu ce aplicatii aplicatii utile Android folosesti?

IFTTT (valabil pentru iOS) – acest app te ajuta sa indeplinesti acele task-uri de care nu ai timp. IFTTT este acronimul lui “if this then that”, ideea de baza fiind legata de crearea unor “retete” – mai exact, poti sa combini mai multe aplicatii intre ele. Spre exemplu, daca un utilizator face o poza si o incarca pe Instagram, atunci acea poza va fi preluata automat de Dropbox. Fiecare user isi creeaza “retetele” in functie de nevoile personale, iar acestea pot fi activate/dezactivate in orice moment.

MailTracker (valabil pentru iOS) – nu este un e-mail app, ci o interfata intre iPhone Mail si user. In momentul cand o persoana iti citeste e-mailul, primesti o notificare legata de locatia acelei persoane, device-ul folosit si durata de vizualizare a e-mailului.

 

Distribuie în social media

Author: Corina Diaconu

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *