Top trei domenii pentru cei care vor sa se angajeze remote

Top trei domenii pentru cei care vor sa se angajeze remote

Munca remote

Sursa: Pexels

Pandemia a adus multe schimbari pe piata muncii si in viata angajatilor, care au experimentat modul de lucru de la distanta sau hibrid.

Eliminarea restrictiilor aduce in discutie o posibila intoarcere la birou, dar multe companii vor pastra totusi un mod de lucru remote permanent sau ca optiune pentru angajati, ei putand alege cum vor sa lucreze.

62% dintre candidatii romani au declarat in ultimul sondaj realizat de BestJobs ca ar alege sa lucreze de la birou sau cel putin in format hibrid, in timp ce 38% ar prefera exclusiv remote.

In luna februarie 2022, pe platforma de recrutare online BestJobs au fost deschise aproximativ 3.500 de pozitii care ofera posibilitatea muncii exclusiv de la distanta, de doua ori mai multe decat in februarie 2021 si cele mai multe de la inceputul pandemiei.

Daca te numeri printre cei care au descoperit in pandemie ca stilul de lucru remote ti se potriveste cel mai bine, sau pur si simplu vrei o un job de unde poti sa muncesti de oriunde, am facut un top al domeniilor cu cele mai multe oferte de joburi remote.

IT/Telecom

Oferta in acest domeniu este mare si varianta, iar salariile sunt printre cele mai mari in piata. Spre exemplu, oferta salariala pentru un Senior .NET Developer ajunge la 4000 de euro salariu net lunar iar cerintele presupun experienta si competente tehnice complexe: limbaje de programare, baze de date si experienta cu diferite interfete.

Pentru pozitii entry-level, cu experienta 0-2 ani, ofertele salariale depasesc 800 de euro lunar. Un C# Developer castiga 1250 euro iar un Junior Web Software Developer 900 de euro, joburile pot fi facute de oriunde iar pachetele de beneficii extrasalariale includ cursuri de specializare si dezvoltare profesionala, asigurari medicale si tichete de masa.

Management

24% dintre angajati spun ca posibilitatea de a lucra remote reprezinta un beneficiu de luat in calcul atunci cand isi negociaza contractul de munca. In cazul joburilor din management, oferta de joburi este mare iar domeniile de activitate diverse.

Cititi articolul integral pe site-ul stirileprotv.ro

Distribuie în social media

Author: admin

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.