[Infografic] O noua miscare numita Lucreaza vinerea de acasa

lucreaza vinerea de acasa1

sursa foto: dropshipcashsecret.com

Nu cred ca se pune la indoiala de ce o zi lucrata de acasa este buna pentru cresterea productivitatii angajatilor, scaderea stresului si imbunatatirea sanatatii, mediul inconjurator, si chiar staff retainment-ul. Desigur aceasta miscare nu potriveste cu toate meseriile, deoarece unele necesita munca manuala sau pe teren. Insa in SUA, aproximativ 40% dintre joburi ar putea fi realizate de acasa.

 

 

Conform infograficului de mai jos, angajatii care lucreaza vinerea de acasa inregistreaza o crestere de 10-20 % a productivitatii in zilele cand lucreaza de la distanta, iar 36 % dintre ei spun ca ar prefera mai mult o zi pe saptamana cand sa fie la “birou” acasa, decat o crestere a salariului.

Tot acest concept nu se reduce numai la productivitate, ci si la mediul inconjurator. 80% dintre americani ajung la serviciu cu masina pesonala, iar durata medie a drumului in total este de 90 de minute. Daca luam in calcul pretul din ce in ce mai ridicat al carburantilor, atunci concluzionam ca o zi pe saptamana lucrata de acasa ar economisi multi bani, dar ar ajuta si mediul.

Mai mult decat atat, poti sa alegi joburi de acasa

Ar fi interesat sa vedem si cifrele pentru situatia din Romania, insa cu siguranta ar exista beneficii chiar si de pe urma unei singure zile pe saptamana cand se lucreaza de acasa.

Lucreaza vinerea de acasa si investeste si in cursuri gratuite

Work-From-Home-Fridays

Sursa: aici

Cu drag,

Corina

Distribuie în social media

Author: Corina Diaconu

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *